Gaskookplaten van Smeg

Uitbreiding Classic lijn


Smeg, leverancier van design keukenapparatuur, introduceert een 90 cm brede kookplaat voor haar Classicilijn, namelijk de PS906NL. Opvallend aan deze kookplaat is de praktische en ruime indeling: het kookoppervlak wordt volledig benut en het kookbereik is optimaal dankzij de plaatsing van de superbrander links, in plaats van in het midden. Grote pannen, zoals een wok of braadpan, hebben op deze manier de best mogelijke positie en belemmeren niet de toegang tot de overige branders. De bedieningsknoppen met geïntegreerde vonkontsteking zijn gemakkelijk in gebruik, doordat deze aan de voorkant van de kookplaat geplaatst zijn. De gaskookplaat is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: volledig integreerbaar (vlak inbouw) (PS906NL) en semi-inbouw (vlak opbouw) (PSF906NL).

 

 

Krachtig en multifunctioneel

Met deze gaskookplaat zet je snel en gemakkelijk een maaltijd op tafel. De 90 cm brede PS906NL is namelijk uitgerust met twee branders van 1,80 kW en twee branders van 1,05 kW. Daarnaast beschikt de kookplaat over een superbrander die voorzien is van een drievoudige vlamkroon van maar liefst 4,65 kW. Opmerkelijk is de dubbele regeling van de superbrander, waarmee de vlamkronen apart te bedienen zijn. Door de binnenste vlamkroon (laag vermogen) en de buitenste vlamkroon (gemiddeld vermogen) individueel of tegelijk te bedienen, kun je zelf de sterkte van de vlam bepalen. Dit maakt de bediening van de kookplaat uiterst multifunctioneel. De drie individuele pannendragers zijn vervaardigd van gietijzer waardoor een hoge, langdurige weerstand en robuustheid worden gegarandeerd.

 

Stijlvol en praktisch design

De kookplaat behoort met zijn elegante design tot de gerenommeerde Smeg Classici lijn die volledig uit RVS bestaat: geavanceerd, strak en elegant. De nieuwe kookplaat is goed te combineren met de andere de andere producten uit de Classici lijn en maakt de klassieke keuken perfect in alle details. Het vlakke ontwerp van de gaskookplaten en de ruime indeling, maken het verplaatsen van pannen een stuk eenvoudiger. Bovendien zijn de roestvaste pannendragers en afneembare branders die uit één stuk gemaakt zijn eenvoudig schoon te maken. De thermokoppelbeveiliging, waarmee de gaskookplaten zijn uitgerust bevordert de veiligheid. Deze zorgt ervoor dat het gas wordt geblokkeerd, als de vlam per ongeluk uit gaat. Kwaliteit op het gebied van functionaliteit, esthetiek en comfort: Smeg brengt het allemaal samen in één design.

Kijk voor meer informatie op: www.smeg.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist