Franke keukenapparatuur

Rollmat

Kerst staat voor de deur en de tijd van het geven van cadeaus nadert. Franke, de wereldleider in intelligente systemen en oplossingen voor de thuiskeuken, stelt een perfecte oplossing voor voor kookliefhebbers die de ruimte willen optimaliseren zonder in te boeten aan comfort en stijl.

Dit is de Rollmat, het onmisbare accessoire voor thuiskoks die hun heerlijk willen koken voor hun dierbaren maar tegelijk ook snakken naar werkruimte.

Rollmat is een uitrolbaar roestvrijstalen rooster dat perfect past in elke Franke-spoelbak en kan worden gebruikt als afdruiprek voor kookgerei maar ook kun je er voedsel laten uitlekken . Rollmat kan ook dienen als onderzetter om werkbladen te beschermen tegen de hitte van pannen.

Dun maar sterk, met zijn 9 millimeter dikke roestvrijstalen staven biedt Franke’s Rollmat een groot en multifunctioneel oppervlak. Met zijn strakke lijnen kan de Rollmat na gebruik als accessoire in de gootsteen pronken of opgerold en opgeborgen worden voor maximaal comfort in een kleine ruimte.

Een eenvoudig en praktisch element in de keuken, om cadeau te geven en te krijgen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist