ETNA Slimline afzuigkappen

in Zwart en RVS

ETNA lanceert een nieuwe lijn Slimline schouwkappen in 60 en 90cm in trendy Zwart en RVS. De slanke blokmodellen completeren de keuken met hun subtiele design en slimme details. Zo zijn de zwarte modellen uitgevoerd met matzwarte filters zodat er een harmonieus geheel ontstaat. De ETNA afzuigkappen zijn voorzien van spots met warm, wit LED licht en met de elektronische bediening stel je eenvoudig de gewenste standen in. De veelzijdige modellen zijn bovendien zowel geschikt voor recirculatie als afvoer naar buiten.

De ETNA Slimline modellen danken hun naam aan de slanke vormgeving zodat de afzuigkap niet te nadrukkelijk aanwezig is in het interieur. Met de introductie van de zwarte modellen speelt ETNA in op de keukentrend van zwarte keukenapparatuur.

Snel weer alles fris en schoon
De ETNA Slimline serie is voorzien van elektronische bediening met verlichte bedieningsknoppen. Om de afzuiging op je kookwensen aan te passen kun je kiezen uit vier snelheden inclusief boostfunctie voor extra power. In de booststand heeft de afzuigkap een capaciteit van 680 m3/h waarmee zelfs grotere keukens in no-time weer fris ruiken. Ook aan het schoonmaakgemak is gedacht: de aluminium cassettefilters kunnen gewoon in de vaatwasser.

Geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie
De afzuigkap is geschikt voor zowel een afvoer naar buiten als voor recirculatie. Bij recirculatie worden de kookdampen gefilterd met een koolstoffilter en vervolgens wordt de schone lucht weer de keuken in geblazen. Een andere optie voor recirculatie is een geur- en fijnstoffilter. Tot slot kun je ook nog kiezen voor een PlasmaMade filter; deze zuivert de lucht middels een natuurlijke moleculaire reactie. Het zorgt ervoor dat geuren geneutraliseerd worden en de lucht wordt gefilterd en gereinigd. Het PlasmaMade filter gaat 10 tot 15 jaar mee, in tegenstelling tot een koolstoffilter die met regelmaat vervangen moet worden en draagt ook nog eens bij aan een gezondere luchtkwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist