ETNA limited edition koelkast

One in a Melon

Kookmerk ETNA introduceert de limited edition ‘One in a Melon’ koelkast in retro stijl. Deze vrolijke uitvoering is het winnende ontwerp van de designwedstrijd die het merk uitschreef als onderdeel van de #kissmyretro campagne. De ‘One in a Melon’ koelkast past met haar ronde vormen, grafische print en fruitthema helemaal in de laatste modetrends. De koelkast met vriesvak heeft dan wel de retro look maar is maar voldoet aan alle duurzaamheidswensen van nu.

Groenten, vlees en fruit blijven (bijna) net zo lang vers en crispy als de frisse meloenenprint, dankzijde speciale groenten- en fruitlades met gereguleerde temperatuur en vochtigheidsniveau. Hierdoor voorkom je dat eten voortijdig weggegooid moet worden en bespaar je onnodig afval. Bovendien heeft de retro koelkast energielabel A+++ waardoor hij niks teveel aan energie gebruikt. De ‘One in a Melon’ heeft een heerlijk ruim vriesvak met een speciaal LowFrost vak dat ijsvorming helpt voorkomen.

Altijd zomer
Het winnende ontwerp met een patroon van frisse watermeloenen komt van lerares Maaike Bruinings, die afgelopen zomer het thema gezond eten behandelde in de klas. ‘Toen ik de ontwerpwedstrijd tegenkwam wist ik meteen dat het iets vrolijks met fruit zou worden. Ik houd heel erg van kleur en wilde iets ontwerpen dat mijn landelijke interieur een zomers tintje zou geven. Watermeloenen passen daar voor mij perfect bij. ’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist