Etna keukenapparatuur

Viert 155 jarig bestaan

ETNA bestaat dit jaar 155 jaar. Het nuchtere, oer-Hollandse merk keukenapparatuur is uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder in de keukenbranche. Al sinds de oprichting in 1856 combineert ETNA innovatieve technologie met betaalbaar Hollands design. De rijke historie is een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het markante merk. Met een spectaculaire jubileumactie viert ETNA het jubileum in 2011 samen met de vakhandel en consumenten.155 jaar passie

In 1856 werd in Breda 'De Etna' ijzergieterij opgericht. Het ambachtelijke familiebedrijf maakte met de productie van gaskachels en fornuizen een zeer sterke groei door. Uiteindelijk was in vrijwel elk Nederlands huishouden wel een Etna te vinden. Met een focus op modern design volgde het bedrijf zijn passie: keukenapparatuur. Het assortiment werd uitgebreid met elektrische fornuizen en koelkasten en de productie werd in 1983 overgebracht van Breda naar Ulft. In 2000 ging ETNA samen met de topmerken ATAG en Pelgrim en is sindsdien gevestigd in Duiven bij Arnhem.

Betaalbare kwaliteit
ETNA is een begrip in de Nederlandse keuken. Het A-merk biedt naast inbouwapparatuur ook een complete range vrijstaande keukenapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, (combi)magnetrons, stoom)ovens en vaatwassers. ETNA kenmerkt zich met slimme, functionele en kwalitatieve keukenapparatuur in het lagere prijssegment. ETNA brengt hierdoor kwaliteit binnen handbereik van een brede groep consumenten. Een mooi bewijs is de lancering dit jaar van ETNA Zwart, een nieuwe lijn zwarte inbouwapparaten als alternatief voor RVS.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist