Etna Keukenapparatuur

combinatie van keukenstijlen


Inspelend op de trend van het combineren van keukenstijlen, biedt ETNA een uitgebreid assortiment keukenapparatuur voor zowel een strakke, moderne als een landelijke, nostalgische keuken. Functionele en kwalitatieve keukenapparatuur tegen een aantrekkelijke prijs. Op basis van de laatste technieken brengt ETNA kwaliteit binnen handbereik van een brede groep consumenten. De ruim 150-jarige historie is een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het markante merk.

Combineren van designs

ETNA zorgt er altijd voor dat designs goed met elkaar te combineren zijn. Voor de ‘finishing touch’ van een keuken past ETNA op alle apparaten dezelfde kenmerken toe. Zo zijn kookplaten en ovens voorzien van dezelfde moderne bedieningsknoppen. Daarnaast hebben alle ovens en combimagnetrons een identieke strakke handgreep, display met tijdsklok en deurmasker met veel glas. ETNA apparatuur is overigens niet alleen duurzaam, maar ook mooi en vernieuwend.

Moderne keuken

Voor keukenapparatuur worden tegenwoordig combinaties van verschillende materialen en kleuren toegepast. In een moderne keuken wordt veelal gekozen voor combinaties van lichtgeborsteld roestvrijstaal en glas. Een mooi voorbeeld hiervan is de trendy Kubiek lijn van ETNA, een nieuwe lijn compacte ovens, magnetrons en combimagnetrons met een nishoogte van slechts 45 cm.  Deze apparaten kunnen op ooghoogte, boven of naast elkaar, worden geplaatst en geven een keuken bovendien een strak en opgeruimd karakter.

Landelijke keuken

Een keuken met een landelijke uitstraling combineert uitstekend met de Rustique lijn van ETNA. De keukenapparatuur van deze zwarte, nostalgische lijn is voorzien van messing óf chromen accenten. Ook hier zijn allerlei combinaties mogelijk. De Rustique lijn bestaat uit een extra brede en krachtige afzuigkap, een multifunctionele oven en een gaskookplaat van 60 cm breed. Ook levert ETNA in deze lijn twee vrijstaande fornuizen van 90 cm breed met vijf of zes gasbranders, inclusief een wokbrander.    

Kijk voor meer informatie op: www.etna.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist