Etna keuken inbouw apparatuur

ruime combimagnetron

ETNA heeft de aantrekkelijk geprijsde Trendline serie uitgebreid met een veelzijdige en bijzonder ruime combimagnetron. Het inbouwapparaat heeft een strak RVS design en combineert een magnetronfunctie met hetelucht oven en grill. Met deze volwaardige alleskunner kunnen kookliefhebbers bakken, braden, grillen, verwarmen en ontdooien. De combimagnetron is geschikt voor onderbouw en de ideale aanvulling op een kookplaat.


Magnetron, oven en grill
De combimagnetron is een onmisbare keukenhulp bij het (voor)bereiden van de heerlijkste gerechten. De magnetron heeft een vermogen van 900 Watt. Onder- en bovenwarmte zorgen voor een volledige ovenfunctie. In de oven is met turbo hetelucht circulatie een temperatuur tot 230°C mogelijk. Het grillelement completeert het geheel. Zo kunt u in een handomdraai een kant-en-klaar maaltijd opwarmen of groenten koken. En als de tijd het toelaat een verrassend ovengerecht bereiden, vlees grillen of een ouderwets lekkere appeltaart bakken.

Gebruiksvriendelijke bediening
De nieuwe combimagnetron van ETNA heeft een hoogte van slechts 45 cm en een ruime inhoud van 44 liter. Het inbouwapparaat is voorzien van een handige, transparante klepdeur en een digitale tijdsaanduiding en een timer. Met een tiptoets bediening, twee draaiknoppen en 13 automatische kookprogramma's is de bediening uiterst eenvoudig. Een kinderslot en drie glasruiten zorgen voor extra veiligheid. Bovendien is de combimagnetron door een roestvrijstalen ovenruimte, een uitneembaar glazen bakplaat en een geëmailleerd draaiplateau makkelijk schoon te maken.

5 jaar ETNA garantie
ETNA geeft vijf jaar garantie op alle inbouwapparatuur. Naast de eerste twee jaar volledige fabrieksgarantie geeft ETNA ook voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan uitsluitend voorrijkosten berekend. Om in aanmerking te komen voor de aanvullende garantie is het een voorwaarde dat aankopen binnen 30 dagen geregistreerd worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist