ETNA inductiekooplaten met afzuiging

Verbreed je culinaire kunsten

Steeds meer mensen stappen over op koken op inductie met ingebouwde afzuiging. Slim, want de inductiekookplaat verbruikt zo’n 20% minder energie dan andere elektrische varianten. Bovendien verbreden de nieuwste inductiekookplaten letterlijk en figuurlijk je kookkunsten. De nieuwe 70 en 80 cm brede modellen van ETNA hebben een ingebouwde, automatische afzuiging maar bieden toch een XL kookoppervlak voor grote pannen.

Met de ETNA AKI671ZT (70 cm) en de AKI680ZT (80 cm) is een grote tepanyaki, grill-, of vispan geen probleem. De kookplaten hebben namelijk aan de linkerzijde koppelbare octazones waarmee je een dubbel zo groot kookoppervlak creëert. De zones aan de andere zijde zijn juist rond en hebben en zijn ver uit elkaar geplaatst zodat je maximale panruimte hebt. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat de kookplaat constant op een temperatuur van 70° blijft. Met de pauzefunctie zet je alle kookzones tijdelijk op ‘0’. Het verzonken rooster voor de afzuiging is uitgevoerd in Black Titanium, een luxe kleurvariant van RVS. Het bedienen van de afzuigunit gaat gemakkelijk via de centrale sliderbediening. Kies je voor de automatische stand, dan past de afzuiging zich op de kookintensiteit aan.

Bijzonder aan deze kookplaten is dat ze op vele manieren zijn te installeren. Ze zijn geschikt voor afvoer naar buiten maar bieden ook verschillende mogelijkheden voor recirculatie. Kies je voor dit laatste dan kunnen de koolstoffilters direct in de afzuigunit geplaatst worden. Voor recirculatie kan er ook gekozen worden voor een fijnstof- of Plasmafilter. De kookplaat geeft een seintje wanneer de filters verzadigd zijn. Super praktisch: het vetfilter en eventuele koolstoffilters zijn eenvoudig van bovenaf eruit te halen wanneer ze schoongemaakt moeten worden.

Handig: de AKI671ZT is 70 cm breed maar past in een standaard nisbreedte van 56 cm, wat een groot voordeel is als een bestaande kookplaat vervangen moet worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist