Etna inductie koken 2.0

Efficiënter, veiliger en preciezer

Toen koken op aardgas in de vorige eeuw werd geïntroduceerd was het ETNA die een gasfornuis voor alle Nederlanders bereikbaar maakte. Met de verschuiving van koken op gas naar elektrisch, zorgt ETNA er opnieuw voor dat de Nederlandse kooktradities ongehinderd voortgezet kunnen worden met nog meer gemak, veiligheid en efficiëntie: inductie koken 2.0.

Dankzij de nieuwe generatie inductiekookplaten van ETNA wordt het afscheid nemen van de gaskookplaat gemakkelijk. Het Nederlandse keukenmerk zorgt er zelfs voor dat je efficiënter en veiliger kan koken dan op gas en dat je optimale controle hebt tijdens het koken. Dankzij het Virtual Pan Support Design kun je precies zien waar je de pan moet plaatsen zodat je optimaal gebruik kunt maken van het vermogen van de zone. Bij veel modellen zijn de kookzones niet alleen apart instelbaar qua tijd en warmte maar zijn ze onderling ook koppelbaar. Met deze FlexZones kun je bijvoorbeeld een grote grillplaat ‘op het vuur’ zetten. Voor extra grip op de temperatuur is het aantal kookstanden nog verder uitgebreid zodat je urenlang kunt sudderen of juist supersnel kan wokken. Het kinderslot en de pauzeknop bieden extra veiligheid. Met het oog op de Nederlandse huizenbouw werden de nieuwe 1-, 2- en 5-serie ontwikkeld voor een 2 fase aansluiting, waardoor de installatie minder complex en kostbaar is.

Inductie koken was altijd al het beste alternatief voor koken op gas omdat de pan rechtstreeks en gelijkmatig wordt verhit, het veiliger is omdat de plaat direct afkoelt en het schoonmaken zo gepiept is. Bovendien gaat bijvoorbeeld het koken van water op inductie velen malen sneller dan op gas. ETNA breidt de voordelen, uit met deze nieuwe functies, meerdere lijnen en een kostenbesparende manier van aansluiten.ETNA 5 serie – Grenzeloos koken
Om het gebruiksgemak te vergroten hebben de modellen in de 5 serie apart instelbare zones met een eigen sliderbediening. Hiermee schakel je per zone direct de gewenste stand in, zonder eerst een zone te selecteren via een centraal menu. Daarnaast heeft iedere zone haar eigen timer, handig voor als je rijst, vlees en groenten tegelijkertijd op ‘het vuur’ hebt staan. Met 10 kookstanden kun je iedere pan net zo nauwkeurig verhitten als met gas. Net zoals de 1 en 2 serie hebben de kookplaten restwarmte indicatie en een kinderslot (ook handig bij het schoonmaken) voor extra veiligheid. Een van de modellen in deze nieuwe serie is tevens voorzien van koppelbare Flexzones zodat er met gemak met een grotere grillplaat gekookt kan worden. De 5 serie is uitsluitend gemaakt voor een 2 fase aansluiting zodat deze in de meeste huizen relatief eenvoudig geïnstalleerd kan worden. De 5 serie is verkrijgbaar in 60 en 77cm breed.

ETNA 1 en 2 serie – Flex works
Van slow cooking op zondag tot fast food op vrijdag: met deze slimme inductiekookplaten van ETNA maak je al je gerechten precies zoals jij ze hebben wilt. De modellen in de vernieuwde 1 en 2 serie hebben maar liefst 10 kookstanden zodat je optimale controle houdt. Met de centrale tiptoetsbediening stel je alle zones precies zo in als jij wil. Zo zijn er modellen met maar liefst vier timers die je in kan stellen als wekker. Per zone kun je de timer tot 99 minuten instellen, na de ingestelde tijd schakelt de zone zichzelf uit. Ben je even afgeleid tijdens het koken? Dan zet je met een snelle druk op de knop de kookplaat op pauzestand en kun je daarna precies verder waar je gebleven was. KIF260ZT

Heb je een grotere pan dan koppel je met de KIF260ZT de zones aan (linksvoor en linksachter) aan elkaar dankzij de FlexZone optie. De inductiekookplaten geven een restwarmte indicatie zodat je duidelijk kan zien of de kookplaat nog warm is. Het kinderslot biedt niet alleen veiligheid voor kinderen maar zorgt er ook voor dat de plaat niet aan kan gaan tijdens het schoonmaken. De 1 en 2 serie zijn verkrijgbaar in 59 en 78 cm breed en uitsluitend geschikt voor fase 2 aansluiting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist