Etna inbouwapparatuur

Koffiepadmachine

Met de introductie van de eerste inbouw koffiepadmachine heeft ETNA de primeur in Nederland. Het fraai in te bouwen koffiezetapparaat heeft een strak RVS design en zorgt in de keuken voor een opgeruimd werkblad. Koffieliefhebbers kunnen in een handomdraai van een heerlijk vers kopje koffie genieten. De compacte koffiepadmachine heeft een hoogte van slechts 45 cm en een uitneembaar waterreservoir voor maar liefst 15 kopjes koffie.Eindeloos veel mogelijkheden

De koffiepadmachine van ETNA is geschikt voor alle soorten koffie- en theepads. In de bijgeleverde padhouder passen één of twee pads, extra grote pads en pads met een bijzondere smaak. Met de handige smaakselector is zowel de koffiesterkte als de hoeveelheid per kopje instelbaar. Hierdoor zet u op elk moment van de dag snel en moeiteloos één of twee kopjes koffie in de smaak die u wenst; lekker sterk of juist mild en romig.

Gebruiksvriendelijke bediening
De inbouw koffiepadmachine is voorzien van een royaal, uitneembaar waterreservoir met een inhoud van 2 liter dat makkelijk bij te vullen is. Daarnaast is het koffiezetapparaat met behulp van druktoetsen en een draaiknop eenvoudig te bedienen. En wordt het apparaat even niet gebruikt, dan schakelt het zichzelf automatisch uit. Vanwege de geringe diepte is de koffiepadmachine ook geschikt voor inbouw in een bovenkast.

Zelf proeven en oordelen
Consumenten kunnen op de actiewebsite www.opdekoffiebijetna.nl hun favoriete kopje koffie samenstellen en met een prijsvraag kans maken op een rijk gevulde koffiebox of één van de vijf koffiepadmachines. Ook is het mogelijk om een brochure te downloaden. Op de website is met de handige dealerchecker de dichtstbijzijnde keukenspeciaalzaak te achterhalen waar de ETNA koffiepadmachine verkrijgbaar is.

Compacte Kubiek lijn
De koffiepadmachine is perfect te combineren met een (combi)magnetron of oven uit de compacte, betaalbare Kubiek lijn van ETNA. De ruimtebesparende en kwalitatief hoogwaardige inbouwapparaten hebben een buitennismaat van slechts 45 cm hoog en zijn met identiek RVS afgewerkt. Met als resultaat een compacte, harmonieuze designkeuken die alle ruimte biedt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist