Etna afzuigsystemen

diagonala afzuigkap


ETNA introduceert dit najaar twee diagonale afzuigkappen.  De stijlvolle afzuigkappen hebben een afmeting van 60 of 90 cm en zijn speciaal ontworpen om boven de kookplaat meer hoofdruimte te creëren. Beide modellen zijn voorzien van halogeenverlichting, uitneembare metalen cassettefilters en een afzuig-capaciteit van 450 m3/h. De nieuwe afzuigkappen vormen een mooie aanvulling op het Avance assortiment van ETNA. 

Optimaal gebruiksgemak

ETNA biedt kookliefhebbers met een diagonale afzuigkap extra gebruiksgemak. Door het speciale design wordt boven de kookplaat extra hoofdruimte gecreëerd. Dit zorgt voor nog meer kookplezier. Daarnaast zijn de uitneembare cassettefilters eenvoudig te verwijderen en biedt de 20 W halogeenverlichting optimaal zicht op de kookplaat en het werkblad. De afzuigkap kan naar wens in drie verschillende snelheden gebruikt worden.

Geavanceerde techniek

De diagonale afzuigkap van ETNA is zowel geschikt voor afvoer naar buiten als recirculatie. Indien afvoer naar buiten niet mogelijk is, wordt de afgezogen lucht bij recirculatie na filtering schoon teruggevoerd in de keuken. De geur wordt dan door koolstoffilters geneutraliseerd.         De diagonale afzuigkap heeft een afzuigcapaciteit van maar liefst 450 m³/h en doet geruisloos haar werk. De thermisch beveiligde motor voorkomt overbelasting van de afzuigkap.

Ruim assortiment afzuigsystemen

ETNA heeft een ruim assortiment afzuigsystemen. Consumenten kunnen kiezen uit fraai vormgegeven en betaalbare (eiland)schouwkappen, inbouwunits, geïntegreerde afzuigkappen, wasemkappen en vlakschermkappen. De modellen zijn geschikt voor zowel afvoer naar buiten als recirculatie. Indien een afzuigkap wordt aangesloten op een centraal afzuigsysteem, zoals bij appartementen en nieuwbouwwoningen, levert ETNA ook motorloze afzuigkappen.


Kijk voor meer informatie op: www.etna.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist