ECM espressomachine

SLIM-versie

ECM, de ‘’Rolls Royce van de espressomachines’’ genoemd, voert zijn beroemde Mechanika nu uit in een SLIM-versie. Een slanke variant dus. De fabrikant uit Heidelberg (Duitsland) is het gelukt om het binnenwerk zó in mekaar te puzzelen, dat de machine in alles een ECM is. Maar dan slanker. Ideaal voor in de stadspaleisjes. Zodat ook de bezitter van kleinere keukens het niet met minder dan ECM hoeft te doen.

Het hoogglanzende metaal en de geraffineerde afwerking geven de met de handgemaakte Mechanika SLIM zijn sierlijkheid.

En ook geen detail: betere espresso dan uit de ECM bestaat niet.

Mechanika Slim beschikt over een warmtewisselaar, waarmee je razendsnel stoomt en heet water tapt.

Afmeting: 250 x 445 x 395 mm. 

Maak de perfecte match met de krachtige C 54 Manuale koffiemolen, die snel, accuraat, stil en compact is. Ook hier die mooie, afgeronde vormen, tot in ieder detail afgewerkt. 

IT&M
Overal ter wereld zijn specialisten bezig met het professioneel creëren van hoogwaardige keukenapparatuur. IT&M excelleert in het herkennen van de elite. Producten die van een dusdanige kwaliteit zijn dat het label ''door passie ontwikkeld'' erop geplakt mag worden, kunnen worden opgenomen in de eregalerij die IT&M aan de Benelux presenteert. IT&M signaleert passie wanneer een product in gebruiksgemak buitengewoon doordacht is. Expertise en liefde voor het metier komen daar samen met volmaakte techniek. Uiteraard komen producten alleen in aanmerking voor IT&M als er sprake is van eersteklas materiaalgebruik en magnifiek design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist