Dutch design inductiekookplaat

Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoud

Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoud; met deze woorden omschreef de jury van de internationale iF Design Award de inzending van Nederlands keukenmerk Pelgrim en Vanderveer Designers. Het grootste model (80cm) uit de nieuwe serie zwart matte inductiekookplaten werd zowel op uiterlijke als functionele kenmerken beoordeeld. De subtiele zwarte sierlijst rondom en de matte afwerking, het gecombineerde kookoppervlak en de slimme bedieningselementen resulteerden in het winnen van de bekende internationale design award.

De Pelgrim IK4083M is een van de 6 modellen uit deze serie met de exclusieve matzwarte afwerking. Met de FlexZone functie kunnen twee kookzones gecombineerd worden tot een grote zone van 38,5x22,5 cm, zodat thuiskoks ook hun grote (grill)pannen op inductie kunnen gebruiken. Andere opvallende kenmerken die de gebruiksvriendelijkheid onderstrepen zijn de warmhoud functionaliteit en de boostfunctie per kookzone om tijdelijk op extra vermogen te koken.

De Pelgrim IK4083M heeft een adviesrichtprijs van € 1.049,- en is te koop bij keukenspeciaalzaken en elektrovakzaken in de Benelux.

Pelgrim 
Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist