De'Longhi vrijstaande elektrische ovens

Mini & Maxi

De'Longhi breidt het assortiment vrijstaande elektrische ovens uit met de gloednieuwe EO12012.W mini-oven en de EO32752 maxi-oven, een vernieuwd topmodel met een riante inhoud van 32 liter.

Vrijstaande elektrische ovens blijven onveranderd populair. Een vrijstaande oven is immers ideaal in keukens waar geen inbouwoven beschikbaar is, maar bijvoorbeeld ook in een vakantiehuisje of -appartement, op kantoor of als extra exemplaar naast de inbouwoven. Als antwoord op de uiteenlopende mogelijkheden en wensen introduceert De'Longhi nu de nieuwe mini & maxi onder de vrijstaande elektrische ovens.

Mini – De'Longhi EO12012.W
Hoewel de geringe afmetingen het niet doen vermoeden, is de EO12012.W zowel geschikt voor bakken, braden als grillen. Bovendien passen pizza's tot 31 cm doorsnee met gemak in deze mini oven dankzij de specifieke vormgeving van de achterwand en het bakrooster. De ovenfuncties (convectie en grill), de regelbare thermostaat (tot 220 °C) en de programmeerbare timer (120 minuten) laten zich eenvoudig bedienen door middel van draaiknoppen. Aan het einde van de kooktijd stopt de oven automatisch en laat hij via een geluidssignaal weten dat het programma is beëindigd.

De ovenruimte kan 12,5 liter bevatten en is bekleed met PTFE, een krasvast materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen. Door de grote glazen ovendeur is het bak- en braadproces op de voet te volgen.

Maxi – De'Longhi EO32752
Het topmodel van de De'Longhi-serie, de EO32752, kan bakken, braden, verwarmen, ontdooien, grillen en gratineren. Met een inhoud van 32 liter doet deze maxi-oven zijn naam alle eer aan. Schalen met een diameter tot 34 cm passen er gemakkelijk in, waarmee de EO32752 ideaal is voor ovenschotels en grote pizza's.

De Heat Convection-functie verspreidt de warmte snel en gelijkmatig in de ovenruimte voor een kortere baktijd vergeleken met een klassieke heteluchtoven, waardoor twee gerechten tegelijkertijd kunnen worden bereid. De zes ovenfuncties, de regelbare thermostaat (tot 220 °C) en de timer met automatische stop (120 minuten) zijn te bedienen met draaiknoppen. Ook hier geeft een geluidssignaal aan dat het gerecht gereed is.

Modern-elegant styling
De specifieke vormgeving, de dubbele beglazing van de deur en de extra isolatie maken dat er binnenin nauwelijks warmte verloren gaat en dat de temperatuur aan de buitenzijde van het toestel veilig blijft. De binnenwanden zijn vervaardigd van Durastone II-emaille dat bestand is tegen hoge temperaturen en dat bovendien krasbestendig is. De afgeronde hoeken, de gladde binnenwanden en het weggewerkte onderste verwarmingselement vergemakkelijken het onderhoud van de oven aanzienlijk. De compacte en afgeronde vormgeving en de grote glazen deur geven het zilvergrijze topmodel een elegante en moderne uitstraling. De grote glazen ovendeur en de handige ovenverlichting zorgen ervoor dat in een oogopslag te zien is hoe de bereiding vordert. Antislipvoetjes garanderen dat de oven stevig staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist