DeLonghi Icona Vintage-lijn

Retro Olivia

De lente is in het land waarmee grauwe tinten weer plaats maken voor kleur. In de natuur, in mode en... in de keuken. Voor De'Longhi hét moment om de vorig jaar gelanceerde Icona Vintage-lijn – bestaande uit een espressomachine, broodrooster en waterkoker –nu ook in de gloednieuwe, zacht olijfgroene kleur 'Olivia' te leveren.

Dat de drie toestellen echte blikvangers zijn, hebben ze inmiddels al bewezen. Die reputatie danken de Icona Vintage-producten aan hun aantrekkelijke bolronde retrovormen en de kleurige blauwe, zwarte of beige outfit met chroom details en chocoladebruine accenten, zoals de handgreep. Het zal niet verbazen dat dit aantrekkelijke trio een zichtbare plaats in de keuken ambieert. Zeker in combinatie met de retro olijfgroene kleurstelling 'Olivia' waarmee De'Longhi de serie nu verder uitbreidt.

Voor de espressoliefhebber
Voor liefhebbers van verse espressokoffie is de Icona Vintage espressomachine een echte aanrader. De machine beschikt over de juiste kwaliteiten om espresso te bereiden volgens de regels van de kunst. Zo bedraagt de pompdruk 15 bar en voorziet de '2 in 1'-filterhouder elke kop koffie van een perfect romige crèmelaag, ongeacht het gebruik van gemalen espressokoffie – die wordt aangedrukt met de geïntegreerde aanstamper – of ESE-servings. Cappuccinoliefhebbers zullen in hun nopjes zijn met het speciale cappuccinosysteem. Dit systeem schuimt melk op tot een luchtige, romige schuimkraag.

De olijfgroene Icona Vintage espressomachine met uitneembaar waterreservoir van 1,4 liter zet desgewenst twee kopjes espresso tegelijk. De espressomachine is uitgerust met een verwarmplaat om de kopjes op de juiste temperatuur te brengen en te houden. Bij het uitschakelen van de machine wordt de roestvrijstalen boiler automatisch geledigd en blijft er geen stilstaand water achter. Dat komt de espressokwaliteit ten goede en voorkomt kalkvorming.

Aan de kook
In slechts enkele minuten brengt de Icona Vintage waterkoker met een vermogen van 2.000 W een volledig gevuld waterreservoir van 1,7 liter aan de kook. Het reservoir is uitgerust met een wasbaar, en dus herbruikbaar antikalkfilter. Extra veilig is dat de waterkoker wanneer het water kookt, het toestel van de sokkel wordt genomen vooraleer het water kookt of bij gevaar voor oververhitting, zichzelf automatisch uitschakelt. Bovendien zit het inox verwarmingselement veilig en onzichtbaar geïntegreerd. Doordat de waterkoker stevig op een 360° draaiende sokkel met antislipvoetjes staat, is hij zowel voor links- als voor rechtshandigen praktisch in gebruik.

Op de rooster gelegd
Gelijkmatig én goudbruin roosteren, dat is de specialiteit van de Icona Vintage broodrooster met inox opzetrooster. In de twee extra brede, diepe gleuven kunnen diverse soorten brood en tot twee sneden tegelijk worden geroosterd. De bagelfunctie roostert brood aan één zijde, de liftfunctie is handig om kleine sneetjes gemakkelijk uit het toestel te halen zonder je vingers te verbranden. Diepgevroren brood is eenvoudig te ontdooien met de speciale ontdooifunctie, terwijl afgekoelde toast snel weer op te warmen is met de opwarmfunctie. Het bedienen van de diverse functies en het instellen van de gewenste roostergraad geschiedt elektronisch. Het schoonmaken van de broodrooster is kinderspel doordat alle kruimels aan de onderzijde in een uitneembare kruimellade vallen,

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist