De'Longhi espressomachines

Stijlvolle afsluiting van het jaar

 

De'Longhi sluit het jaar in stijl af met een meer dan feestelijke decembermaand, met aantrekkelijke verwencadeaus. Kopers van een De'Longhi volautomatische espressomachine ontvangen deze maand bijvoorbeeld een heerlijk verwenpakket cadeau en bij aanschaf van een Dedica of Distinta pompdruk espressoapparaat ontvangen consumenten een gratis welkomstpakket. Bovendien geeft De'Longhi tot het einde van de maand gratis een handige accessoire cadeau bij een nieuwe Multifry Multicooker en friteuse zonder olie.

December is voor De'Longhi traditioneel de maand van de feestelijke aanbiedingen. Om een naaste mee te verrassen als cadeau voor onder de boom, én als prettige, praktische aanwinst voor in de keuken.

Gratis verwenpakket
Tot het einde van het jaar geeft De'Longhi bij aanschaf van een volautomatische espressomachine bijvoorbeeld een heerlijk verwenpakket cadeau. Afhankelijk van het gekozen espressoapparaat bestaat het verwenpakket uit:

2 dubbelwandige De'Longhi cappuccinoglazen en 2 blikken Illy espressobonen, of:een De'Longhi Fancy Collection cadeauverpakking met 6 dubbelwandige glazen (2 espressoglazen, 2 cappuccinoglazen en 2 latte macchiatoglazen) en 2 blikken Illy espressobonen.

Een mooi cadeau om bijvoorbeeld te combineren met een nieuwe De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B, die afgelopen oktober door de Consumentenbond wederom is uitgeroepen tot 'Beste Koop', of bij een Eletta ECAM45.760.W om een heerlijke cappuccino mee te maken. Een overzicht van alle volautomatische espressoapparaten die voor een verwenpakket in aanmerking komen is beschikbaar op de website van De'Longhi.

Welkomstpakket cadeau
Ook kopers van een pompdruk espressoapparaat van De'Longhi worden deze maand feestelijk beloond voor hun aankoop. Een pompdrukapparaat uit de Dedica-serie of de zojuist gelanceerde Distinta-lijn gaat momenteel vergezeld van een mooi welkomstpakket van Illy, bestaande uit twee dozen ESE-servings, een blik geurige gemalen koffie én een handig instructieboekje boordevol tips voor de lekkerste koffies.

Gratis Multifry-accessoire
Vanzelfsprekend vergeet De'Longhi tijdens de decembermaand-feestmaand ook de culinaire liefhebbers niet. Wie tot eind december een nieuwe Multicooker uit de Multifry-serie (FH 1130/1 Young, FH 1163/1 Classic, FH 1363/1 Extra en FH 1394/1 Extra Chef) aanschaft, wordt door De'Longhi verwend met een gratis accessoire naar keuze. Die keuze bestaat uit:

een grillpakket bestaande uit een keukentang en grillaccessoire, of:een extra bereidingsschaal (m.u.v. de FH 1130/1 Young)

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist