BORA X Pure

pure perfectie en maximale stijl voor elke keuken

BORA X Pure werkt uiterst stil – ook op hoog vermogen. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Kookdampen en -geurtjes worden geneutraliseerd door een uiterst effectieve actieve-koolfilter. Dankzij het innovatieve eSwap-systeem kan het filter makkelijk en snel langs boven via de opening worden vervangen. Alle onderdelen die met de kookdampen in contact komen, kunnen via de brede opening eenvoudig worden verwijderd en mogen gewoon in de vaatwasser. Door de geringe inbouwhoogte van minder dan 20 cm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei.

De bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen bij BORA X Pure voor een volledige en gelijkmatige verwarming. De brugfunctie laat bovendien toe om de voorste en achterste kookplaat met elkaar te combineren. Zo wordt het makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen. De 3-traps warmhoudfunctie is nog een extra functie van de nieuwe BORA X Pure. Hierbij is de keuze tussen drie standen met verschillende temperatuurniveaus. Warmhouden, garen of vloeibaar maken van gerechten geschiedt bij een constante temperatuur en er is geen gevaar voor aanbranden. Het vermogen van de kookveldafzuiging wordt vanzelf geregeld door het automatische kookveldafzuigsysteem. Deze functie zorgt ervoor dat de kookveldafzuiging altijd rekening zal houden met de kookzone met het hoogste vermogensniveau.

Over het bedrijf:
BORA Lüftungstechnik GmbH is gevestigd in het Opper-Beierse Raubling en is sinds 2007 succesvol ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, kookdampen naar beneden afzuigen. De innovatieve productlijnen BORA Professional, BORA Classic, BORA X Pure, BORA Pure en BORA Basic worden in 60 landen over de hele wereld verkocht.

De visie van Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA: het einde van de afzuigkap. Het door hem ontwikkelde patent biedt heel wat voordelen: de hoogwaardige systemen zijn efficiënter dan de traditionele afzuigkappen, ze zijn zeer stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken. Ze zorgen voor een maximale ontwerpvrijheid en een vrij, onbelemmerd zicht in de keuken.

De onderneming ontving haar eerste bekroning al in 2009, met de innovatiewedstrijd „365 Orte im Land der Ideen“; daarna volgden nog de „Deutscher Gründerpreis“ (Duitse innovatieprijs), red dot awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Award, German Brand Award, Good Design Awards, iF Design Awards enz.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist