BORA X BO

Professionele stoomoven voor thuis

BORA staat voor innovatieve keukenoplossingen. Met de BORA X BO presenteren zij een universele stoomoven. Gezond koken is nu echt geen enkel probleem meer – Stomen tot in de perfectie.

BORA heeft altijd al gestaan voor innovatieve technologie en bewijst dit met haar nieuwste product. De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is een stoomoven met professionele technologie voor thuis. De combinatie van professioneel premium design en eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. De BORA X BO zorgt voor een revolutie in de wereld van koken en stomen. Met tal van innovaties en een onberispelijk design legt BORA de lat opnieuw hoger, gebaseerd op vijf baanbrekende kenmerken:

Schone lucht en helder zicht
Altijd vrij zicht: met de BORA X BO beschikt over unieke stoomafzuiging. Deze zuigt de stoom naar achteren en voorkomt dat er stoom ontsnapt als de ovendeur wordt geopend. De innovatieve geurfilter minimaliseert zelfs de sterkste geuren en zorgt voor schone lucht. De efficiënte LED-verlichting verlicht de BORA X BO perfect, op alle niveaus.

Eenvoudige bediening
De BORA X BO wordt bediend via een 19-inch touchscreen dat, indien nodig, ook kan worden gekanteld. Het touchscreen reageert eenvoudig op zachte aanrakingen, net als een smartphone. Talrijke vooraf ingestelde programma’s en een intuïtieve gebruikersnavigatie maken koken gemakkelijk.

Eenvoudige reiniging
Dankzij de volautomatische reinigingsprogramma’s zijn reiniging en onderhoud bijzonder eenvoudig en efficiënt. De recycleerbare reinigingscartridge is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de BORA X BO en garandeert een lange levensduur. De oven wordt vlekkeloos gereinigd, zonder enige inspanning.

Topprestaties
De BORA X BO stoomoven onderscheidt zich door zijn ultrasnelle opwarmtijd en zijn gelijkmatige gaar vermogen. De oven heeft diverse functies, zoals handmatig garen, automatisch garen of een van de speciale programma’s. Maaltijden komen er perfect uit, zelfs wanner alle drie de niveaus tegelijk gebruikt worden.

Design
Het zwarte frame en het minimalistische design maken van de BORA X BO een kunstwerk in de keuken. Het display maakt gebruik van heldere icoontjes en integreert naadloos in het totaalbeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist