BORA S Pure

Altijd verse koffie

De BORA S Pure van BORA is trouw aan het motto ‘form follows function’ en overtuigt niet alleen door zijn elegante design, maar ook door de topprestaties en een optimaal gebruik van het kookveld. Zo beschikt dit supercompacte kookveld over een koffiefunctie.

De koffiefunctie op de twee linker kookzones van de BORA S Pure maakt het zetten van koffie eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een mokkapot die geschikt is voor inductie met een diameter van ten minste 7 cm. In de mokkapot wordt water, door warmtedruk, van onder door het filter naar boven gedrukt. Wanneer het water kookt gaat het door de fijngemalen koffie heen en wordt het opgevangen in het bovenste reservoir. Eenmaal ingesteld op de hoeveelheid water in de mokkapot, warmt de kookzone op en schakelt na de gewenste tijd automatisch uit. De resterende tijd van de koffiefunctie kan worden weergegeven door op het multifunctionele display te tikken. Het resultaat: jouw ochtendkoffie wordt vers bereid terwijl je met andere dingen bezig bent.

Daarnaast heeft BORA S Pure nog veel meer handige functies. Dankzij speciaal ontwikkelde inductiespoelen en de asymmetrisch geplaatste afzuiging kan namelijk het gehele oppervlak van het kookveld optimaal worden benut. Ook beschikt de BORA S Pure onder meer over een warmhoudfunctie, een kinderbeveiliging en een automatische aankookfunctie. De afzuiging van BORA S Pure is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist