BORA Pure

design beperkt tot essentie

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuiging, heeft begin dit jaar een compleet nieuwe productlijn voorgesteld: BORA Pure. De innovatieve nieuwe ontwikkeling, die de beproefde kwaliteitskenmerken van de BORA producten bezit en reeds bekroond werd met de Iconic Award 2019 van de Raad voor Vormgeving, presenteert zich als een compact systeem én als toegangsticket tot de wereld van BORA. Een klasse apart en perfect geschikt voor elke keuken. Met de ontwikkeling van de innovatieve instroomsproeier is BORA Pure een mijlpaal in de geschiedenis van BORA.

De minimalistische instroomsproeier maakt indruk als markant ontwerpelement: de consument kan kiezen uit zes kleuren en kan zijn creativiteit dus de vrije loop laten. De indrukwekkende eyecatcher in het midden legt een individueel accent in de keuken. Zo kunnen persoonlijke voorkeuren in iedere keuken worden geïntegreerd.
 
Een andere functionele highlight is de automatische regeling van de afzuiging. Het afzuigvermogen wordt automatisch geregeld op basis van het huidige kookgedrag. Zo blijft er meer tijd over om te koken en hoef je niet voortdurend de motor handmatig te regelen.

Het systeem heeft een minimalistisch design en presenteert zich als inductiekookveld met vier kookzones, die plaats bieden aan max. vier pannen tot 24 cm. In het midden van het volledig vlak ingebouwde systeem bevindt zich de centrale, ronde instroomsproeier met acht ringvormige spaken. Een ander designelement is de centrale bedieningsregeling met de rood verlichte slider. In stand-bymodus is het bedieningsoppervlak nagenoeg onzichtbaar, wat een elegant “Black Vision”-effect oproept.

Het innovatieve bedieningsconcept maakt ook indruk met zijn ergonomische design en functionele indeling: de belangrijkste bedieningsfuncties kunnen snel en met één druk op de knop worden aangestuurd via de intuïtieve verticale slider (sControl). Klikken of zacht vegen volstaat. Het apparaat voor het eerst in gebruik nemen is een koud kunstje.

Het eenvoudige concept met optimale toegang tot alle componenten garandeert een hoge mate van innovatie en topprestaties: het inbrengen van de sproeier, het vetfilter en het uiterst efficiënte actieve-koolfilter is eenvoudig en voelt natuurlijk aan voor de gebruiker. Met slechts enkele handgrepen wordt de verzadigde geurfilter langs boven verwijderd en wordt er een nieuw actieve-koolfilter ingevoegd - zonder dat daarvoor laden of plintlijsten moeten worden verwijderd.

BORA Pure is ook op hoge vermogensniveaus uiterst stil: dankzij de nieuwe kookveldtechnologie (“B4- generator”), de geoptimaliseerde en gepatenteerde luchtgeleiding in het apparaat zelf en het gebruik van een stille, moderne motor werkt BORA Pure ook op hoge vermogensniveaus stil. Er is geen afleiding tijdens het koken en gesprekken worden niet verstoord.

BORA Pure overtuigt met zijn hoogwaardige materialen, zoals glaskeramiek van SCHOTT®, en zijn hoogstaande afwerking en is verkrijgbaar als versie met luchtafvoer of recirculatie. Dankzij de lage toestelhoogte en het geïntegreerde recirculatiefilter blijft er maximale opbergruimte over. Veel plaats dus voor keukengerei, wat vooral in kleine keukens een enorm voordeel is. Verdere kenmerken van deze autonome BORA ontwikkeling, waarin geen standaardcomponenten zijn geïnstalleerd: een vetfilter met geïntegreerde vetopvangbak, een uiterst eenvoudig montageconcept en een groot onderhoudsgemak.

BORA Pure is sinds mei 2019 verkrijgbaar bij gecertificeerde BORA partners de volgende kleuren: All Black (als basisvariant), roségoud, oranje, rood, jade en blauw – geheel naar keuze ook individueel verwisselbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist