BORA Professional 2.0

een droomkeuken in een Herenhuis

Een bakstenen gevel met witte erkers, charmante ramen en stijlvol gerenoveerd: de eerste indruk is er een van een typisch Herenhuis in Londen. In tegenstelling tot wat het oude gebouw van buitenaf doet vermoeden, verrast het interieur op een hele andere manier met in elkaar vloeiende woonruimtes. De smalle gang voorbij de voordeur leidt naar een aanbouw, waar een grote glaspartij zorgt voor een overvloed aan daglicht. In het hart van het huis vind je de keuken.

‚,Adembenemend‘‘, volgens Suchin Pindoria van het Londense binnenhuisarchitectenbureau Such Designs, dat als onderdeel van de renovatie van het gebouw de keuken en badkamers ontwierp. „De opdrachtgevers wilden strakke lijnen en geen afzuigkap. Daarom heb ik gekozen voor BORA.“  Een afzuigkap zou afbreuk hebben gedaan aan het minimalistische woondesign en vooral ook aan het loftgevoel dat je krijgt in de aanbouw. BORA Professional 2.0 daarentegen bestaat uit een combinatie van kookveld en afzuiging en past naadloos in het kookeiland van Neolith-keramiek.

Het modulaire systeem biedt een brede selectie van krachtige en extra diepe kookvelden met kookveldafzuiging, die heel wat individuele variaties toelaten. Hier koos men voor twee inductiekookvelden met een centraal geplaatste afzuiging. Een perfecte oplossing voor een onbelemmerd uitzicht naar buiten op de tuin. Suchin Pindoria verklaart: „Wij wilden niet dat iets de aandacht zou afleiden van het glazen plafond. BORA werkt perfect in deze situatie.“

Door de grote ramen lijkt het bijna alsof je hier in de openlucht staat. Dit gevoel blijft zelfs tijdens het koken behouden. De kookveldafzuiging van BORA zuigt immers kookdampen en geurtjes stil naar beneden af. De lichte indruk wordt nog verder benadrukt door het slim toegepaste licht-donker-contrast van het keukendesign. Het gemarmerde oppervlak van het eiland vormt een tegenpool voor de vlak ingebouwde keukenkasten van donker houtfineer. De gladde betonnen vloer fungeert in deze combinatie als een podium voor de keuken: een keuken om verliefd op te worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist