BORA M Pure

kookveldafzuigsysteem

De BORA M Pure is de meest flexibele onder onze compacte BORA kookveldafzuigsysteem. Dankzij de combinatie van oppervlakte-inductie enerzijds en zone-inductie anderzijds kun je allerlei soorten keukengerei gebruiken. Of het nu gaat om grote braadpannen, grillpannen of kleine espressopotjes – de verschillende kookzones herkennen pannen in alle soorten en maten optimaal.Voor persoonlijke accenten in de keuken zijn op verzoek verwisselbare ronde roosters in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Dubbele inductie: de nieuwe BORA M Pure is een logische verdere ontwikkeling van ons populaire kookveldafzuigsysteem BORA Pure. Braadpannen of andere grote pannen staan op het oppervlakte-inductieveld rechts, kleine pannen worden perfect herkend dankzij de zone-inductie aan de linkerkant. De twee oppervlakte-inductiekookzones aan de rechterkant, met een grootte van elk 230 x 230 mm, kunnen door de brugfunctie gecombineerd worden tot één groot inductiekookveld van 230 x 460 mm. Dankzij de grootte van het keukengerei en de permanente panherkenning worden de zones automatisch gecombineerd. De beide afzonderlijke ronde kookzones met zone-inductie aan de linkerkant zijn ideaal voor kleinere pannen en espressomachines.

Het BORA M Pure kookveldafzuigsysteem maakt indruk met zijn hoge flexibiliteit, compacte constructie en hoogwaardige ontwerp. De touchbediening met slider valt op door zijn witte LED’s voor een heldere en moderne look. De eenheid is voorzien van dezelfde handige en populaire functies als het BORA Pure kookveldafzuigsysteem. Één aanraking biedt toegang tot alle belangrijke bedieningsfuncties.

De kleurrijke ronde roosters in de kleuren zwart, oranje, rood, blauw, jadegroen, lichtgrijs, zonnegeel en greige kunnen in een handomdraai worden verwisseld en zorgen voor persoonlijke accenten. Met de modellen X Pure, M Pure, Pure en S Pure speelt de BORA Pure familie van compacte kookveldafzuigsystemen perfect in op verschillende behoeften en het individuele kookgedrag van consumenten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist