Bora keukenapparatuur

Snel, gemakkelijk en gezond koken

Genieten van de simpele dingen is het motto achter het BORA 5|5 principe, ontworpen voor iedereen die graag geniet van eenvoudig, gezond en lekker eten, ook bij weinig tijd om te koken. Met slechts vijf minuten voorbereiding en vijf minuten koken kan iedereen heerlijke gerechten serveren met slechts een paar ingrediënten.

BORA heeft tien recepten uit tien landen samengesteld, zodat men het team van BORA – hansgrohe het hele seizoen culinair kan volgen.

Het team bestaat uit 27 fietsers uit negen landen. Geïnspireerd door deze internationale opzet, ontwikkelde BORA de recepten samen met de smaakvoorkeuren van de teamleden van over de hele wereld. De recepten zijn onder meer biefstuk en zoete frietjes met gezonde barbecuesaus, gegrilde romaine sla met parmezaanse dressing en knapperige Zuid-Tiroolse bacon en halloumi burger met cranberry. Natuurlijke, verantwoorde voeding speelt een sleutelrol in het succes van het team en helpt hen gezond te blijven en snel te herstellen met gevarieerde en smakelijke maaltijden.

Alle gerechten kunnen worden bereid op de BORA kookplaten, met innovatieve bedieningselementen in combinatie met een krachtig afzuigsysteem. Elk apparaat maakt gebruik van het BORA principe waarbij, in plaats van kookdampen en geurtjes in de eerste plaats te laten opstijgen, ze bij de bron worden afgezogen, rechtstreeks weg van de pan of grill op de kookplaat. Het bereiden van gezonde, smakelijke maaltijden was nog nooit zo leuk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist