BORA Classic 2.0

maximale flexibiliteit en individualiteit

Met de ontwikkeling van BORA Classic 2.0 stelt BORA een uiterst flexibel en hoogst personaliseerbaar modulair systeem voor dat nu al door Raad voor Vormgeving bekroond werd met de Iconic Award 2019. Bij de productontwikkeling werd compromisloos uitgegaan van het zelfbesef van de onderneming als katalysator voor innovatief productdesign en techniek. De puristisch-minimalistische look past op elegante en naadloze wijze bij de moderne keuken en gaat op in de architectuur, zonder dominant te zijn.

De functies en het technische binnenwerk van BORA Classic 2.0 zijn al even indrukwekkend. Zo wordt het afzuigvermogen automatisch geregeld op basis van het kookgedrag en hoeft de motor niet meer handmatig te worden aangepast. Een andere innovatie is de centrale bedieningsunit van dit modulaire kookveldafzuigsysteem. De nieuwe verticale slider (sControl+) – met een geslepen groef – garandeert een uiterst precieze en intuïtieve bediening. Een druk op de knop volstaat om toegang te krijgen tot alle belangrijke bedieningsfuncties. Het diepzwarte bedieningspaneel, dat in stand-bymodus nagenoeg volledig onzichtbaar is (“Black Vision“- technologie), bevindt zich centraal onder de afzuiging. De intelligente verlichting zorgt ervoor dat het toestel zich ook tijdens het gebruik steeds beperkt tot de essentie en niet stoort met een zee van flikkerende lichtjes. Het bedieningspaneel van BORA Classic 2.0 bekoort door zijn contextgevoeligheid, met kleuren, licht/donker-schakelingen, geluiden en gerichte animaties. Het dagelijkse gebruik wordt zo kinderspel.

Bij het kiezen van de kookvelden zijn er uiteenlopende opties en veel combinatiemogelijkheden. Inductiekookveld, glaskeramische wok of Tepan kookveld: twee, drie of nóg meer kookvelden kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Ook een oplossing met slechts één kookveld is mogelijk. Of je nu alleen of met twee bent, een groot gezin hebt of een gepassioneerd en zeer ambitieus hobbykok bent: BORA Classic 2.0 past zich perfect aan de individuele kookbehoeften aan.

Dankzij de centrale bediening bij de afzuiging gaat er geen plaats verloren en ontstaat er een bijzonder groot kookoppervlak, waarop vier pannen van max. 24 cm tegelijkertijd kunnen worden geplaatst. De grote oppervlakte-inductiekookzones garanderen zelfs bij grote pannen of braadsleden een volledige en gelijkmatige verwarming. Ook met een vol kookveld blijft het achtergrondgeluid aangenaam en relaxed, dankzij de optimale luchtgeleiding in het toestel zelf – zelfs wanneer het toestel op volle kracht draait.

Tot slot is ook de reiniging – zoals bij alle BORA producten – uiterst gebruiksvriendelijk: plaatsbesparende onderdelen kunnen via een brede, goed toegankelijke instroomopening makkelijk worden verwijderd voor reiniging in de vaatwasser.

BORA Classic 2.0 is verkrijgbaar bij gecertificeerde BORA partners

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist