BORA Basic

compact systeem voor elke keuken

BORA Basic, van de Duitse fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, heeft alle voordelen van de betrouwbare kookveldafzuigingen. Koken in schone lucht zonder een storende afzuigkap, plaatsbesparende technologie, zeer weinig geluid en hoogwaardige materialen – en bovendien heeft het model een compact formaat zonder daarbij aan functionaliteit of design in te boeten.
Het meermaals bekroonde BORA Basic is verkrijgbaar in drie varianten: als hyper-kookveld van glaskeramiek, als inductiekookveld of als oppervlakte-inductiekookveld, telkens als oplossing met recirculatie of luchtafvoer. De centraal geplaatste kookveldafzuiging zuigt, dankzij een cleanrate van 100%, kookdampen en -geurtjes volledig af op de plaats waar ze ontstaan: direct uit de pan.
De twee ventilatoren in het kookveld werken parallel met elkaar en produceren bijna geen geluid. BORA Basic is makkelijk in elke keuken te monteren, kan onmiddellijk worden gebruikt, ziet er prachtig uit en is eenvoudig te bedienen. De bewegende onderdelen van de kookveldafzuiging kunnen makkelijk worden gedemonteerd, zodat ze snel en buitengewoon eenvoudig te reinigen zijn. De instroomsproeier en het roestvrijstalen vetfilter kunnen gewoon in de vaatwasser worden schoongemaakt. Bij gebruik met recirculatie geeft een indicator op het centrale touchdisplay aan wanneer men het actieve-koolfilter moet vervangen.

 

Het krachtige BORA Basic oppervlakte-inductiekookveld met vier kookzones en geïntegreerde kookveldafzuiging is een mijlpaal op het gebied van efficiëntie en vormgeving: het systeem heeft een extra breed kookveld van 830 mm en beschikt niet alleen over tweemaal twee kookzones, die via een brugfunctie met elkaar kunnen worden verbonden, maar ook over een aangename touch- roundslidebediening, een powerniveau en een hoogwaardige instroomsproeier met roestvrijstalen ring. Ultieme prestaties in een tijdloos design voor de veeleisende hobbykok. De sterke EC-motor is zeer stil en energiezuinig.
Daarnaast is BORA Basic ook beschikbaar als effectief hyper-kookveld van glaskeramiek. Dankzij de nieuwe technologie levert het straalelement (HiLight) met 3000 watt beduidend meer vermogen dan de traditionele straalelementen en leidt het veel sneller tot een optimaal kookresultaat: de aankooktijd vermindert met maar liefst 30 procent. Het systeem zorgt via een hyperniveau, automatische aankookfunctie en warmhoudfunctie voor een optimale en aangepaste verwarming. Bij de uitgebreide technische voorzieningen horen onder meer een timerfunctie, een restwarmte- indicator, touchbediening, automatische naloop en een filteronderhoudsindicator. 
 
BORA Basic All Black Edition 
BORA Basic is ook als volledig zwarte All Black Edition verkrijgbaar. Kenmerkend voor de stijlvolle understatement-look is de trendy instroomsproeier. Hierbij worden de hoogwaardige roestvrijstalen onderdelen verder afgewerkt met behulp van een speciale coating, die ook in de medische en motortechnologieën wordt gebruikt. De extra oppervlaktebehandeling zorgt niet alleen voor een tijdloze en elegante zwarte look, maar heeft ook een positieve invloed op de hardheid, slijtvastheid en krasvastheid.   
 
Talrijke onderscheidingen voor BORA Basic 
BORA Basic kwam in 2013 op de markt en heeft sindsdien al heel wat onderscheidingen ontvangen. Het compacte systeem ging onder meer lopen met de Interior Innovation Award - Winner 2015 alsook met de Plus X Award voor beste product van 2015/16. Bovendien bekroonde de Raad voor Vormgeving de uitstekende prestaties binnen de internationale product- en designwereld met de German Design Award 2016. 
 
Over het bedrijf:
BORA Lüftungstechnik GmbH is gevestigd in het Opper-Beierse Raubling en is sinds 2007 succesvol ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, kookdampen naar beneden afzuigen. De innovatieve productlijnen BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional worden in 60 landen over de hele wereld verkocht. 
De visie van Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA: het einde van de afzuigkap. Het door hem ontwikkelde patent biedt heel wat voordelen: de hoogwaardige systemen zijn efficiënter dan de traditionele afzuigkappen, ze zijn zeer stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken. Ze zorgen voor een maximale ontwerpvrijheid en een volledig vrij zicht in de keuken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist