Bora afzuigsystemen

Alle voordelen op een rij

BORA zorgt al meer dan 10 jaar voor een revolutie in de keuken met zijn kookveldafzuigsystemen. De traditionele afzuigkap wordt vervangen door pure onbeperkte ontwerpvrijheid, frisse lucht, vrij zicht en stille kookervaringen. Door zijn verschillende productlijnen combineert het merk hypermodern design, betere materialen en innovatie, wat resulteert in vele voordelen.

De innovatieve keuken
BORA gelooft in het ontwikkelen van innovatieve ideeën die het leven aangenamer én gemakkelijker maken. Zij laten kookdampen, -geuren en vetdeeltjes niet eerst opstijgen, maar zuigen deze direct af waar ze ontstaan: bij het kookveld, recht uit de pan of grill. Naast koken in schone lucht hebben alle BORA systemen een uiterst stille moter, zelfs op de hoogste stand ligt het geluidsniveau nog lager dan bij het bakken van een steak.

Designvrijheid in de keuken
Wie kiest voor BORA, kiest voor een vrij en onbelemmerd zicht, geen storende afzuigkap op ooghoogte. Dit zorgt voor veel designvrijheid in het keukenontwerp: koken voor een raam, onder een schuin dak en op een kookeiland behoren tot de mogelijkheden.

BORA stelt designnormen aan materialen als puur roestvrij staal en glaskeramiek zonder zware metalen voor een lange levensduur en langdurig kookplezier met BORA. Daarnaast kunnen er specifieke kookplaten worden geplaatst, zoals Teppanyaki of Wok kookplaten, voor ieder wat wils. Dankzij de centrale plaatsing van de afzuiging beschikken alle BORA kookplaten over veel kookruimte met een volledige en gelijkmatige verwarming. Door de geringe hoogte is ook ónder de kookplaat is nog genoeg ruimte over voor het opbergen van keukengerei.

De BORA systemen worden eenvoudig bestuurd door aan de bedieningsknoppen te draaien of gewoon door het aanraken van het touchscreen. Daarnaast overtuigt BORA met een uitstekende dagelijkse bruikbaarheid: de bewegende onderdelen kunnen zonder gereedschap gemakkelijk worden gedemonteerd en zijn vaatwasbestendig. Er is een BORA systeem voor elke keuken met een grote keuze aan vorm, kleur en afmetingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist