BORA

Het einde van de afzuigkap

De afzuigsystemen van BORA werken uiterst stil – ook op hoog vermogen. De afzuiging is geïntegreerd in de kookplaat waardoor het veel inrichtingsvrijheid biedt. Kookdampen en -geurtjes worden geneutraliseerd door een uiterst effectieve actieve-koolfilter.

Alle onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. De grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Zo wordt het makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen. Warmhouden, garen of vloeibaar maken van gerechten geschiedt bij een constante temperatuur en er is geen gevaar voor aanbranden. BORA heeft inmiddels 5 verschillende systemen, van een instapmodel tot een uiterst professioneel model.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist