Bezzera espresso apparatuur

Galatea domus


Bezzera Galatea Domus is een Italiaans topmodel van de uitvinder van de espresso uit Milaan. Luigi Bezzera bedacht in 1901 de methode om onder hoge druk water te persen door zeer fijne koffiemaling. Het resultaat: een perfecte espresso met smaakvolle crèmelaag. De Italiaanse traditie was geboren!


Sindsdien is Bezzera producent van de beste espressomachines. De Galatea Domus is het nieuwste professionele model voor thuis of kleinzakelijk gebruik. En, meteen al een klassieker: in fraai retro design met ronde vormen en handmatig afgewerkt in luxe chroom en RVS. Met de Galatea zet je koffie van horecakwaliteiten geniet je van caffè alsof je op een Italiaanse piazza zit. Met de fameuze E61-lever (hendel) bedient u de machine en wordt het hete water door de fijne koffiemaling geperst. Ook verkrijgbaar met rotarypomp en vaste wateraansluiting

Kijk voor meer informatie op: www.bezzera.it

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist