Beiling formuizen

voor elk interieur, in elke RAL kleur

Belling – al decennialang een begrip op het gebied van fornuizen voor de recreatieve kookfanaat, heeft nu een nieuwe range single cookers aan haar collectie toegevoegd. Daarnaast heeft Belling een uitgebreide range inductiefornuizen waarmee we inspelen op de veranderende energie vraag.

Belling is bekend van meerdere ovens in één fornuis. Hierdoor staat niets je kookambities nog in de weg en bereid je verschillende gerechten tegelijk. Door de mogelijkheid inductiekookzones samen te voegen, ben je flexibel in het gebruik van allerlei soorten potten en pannen. Een Belling zorgt ervoor dat je bewust omgaat met energie. En – last but not least – de deurfronten en handgrepen van de Farmhouse modellen zijn in álle RAL-kleuren verkrijgbaar. Maak je Belling echt persoonlijk.

Uniek kleurconcept - verkrijgbaar in elke RAL kleur
De kleur van je keuken kiezen is best lastig! Gelukkig kun je met een Belling Farmhouse fornuis alle kanten op, want elke RAL-kleur is mogelijk! Wil je rode deuren en zwarte handgrepen? Geen probleem. Gele fronten en grijze grepen? Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Naast de standaarddeuren en -grepen bestel je gewoon een extra set in de kleuren van jouw keus. En ben je er na verloop van tijd op uitgekeken? Dan plaats je de originele zwarte of crèmekleurige fronten eenvoudig terug op je fornuis. Nieuwe kleuren bestellen kan natuurlijk ook!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist