Atag kooksystemen

Puzellos


Met ATAG kunnen kookliefhebbers hun eigen kookplaat samenstellen. Daarvoor heeft het toonaangevende, Nederlandse merk losse kooksystemen van slechts 33 cm breed. De puzzelo’s kunnen naast elkaar of juist in combinatie met een gas-, inductie- of keramische kookplaat worden ingebouwd. ATAG biedt een keuze uit een gaskookplaat met twee branders, een gaskookplaat met één krachtige wokbrander, een inductiekookplaat met twee zones, een friteuse en een grillplaat voor Teppan Yaki.

De puzzelo’s van ATAG zijn fraai te combineren met een kookplaat uit de exclusieve en tijdloze MAGNA designlijn. Zowel de compacte kookplaten als de friteuse zijn uitgevoerd in vitro-keramisch glas met RVS sierlijsten. De Japanse grillplaat is volledig uitgevoerd in RVS. De adviesprijzen variëren van € 859,- voor een gaskookplaat tot € 1.819,- voor een grillplaat van 33 cm.

Flexibiliteit in kookplaten

Smaken verschillen nu eenmaal, ook qua kooktechnieken. Houdt u van gezond grillen, culinair frituren, snel koken op inductie of wokken op een gasbrander? Met de losse kooksystemen van ATAG is het mogelijk om alle kooktechnieken met elkaar af te wisselen. En of u nu praktische, ergonomische of toch meer visuele eisen stelt aan een keuken, de ideale kookplaat is een kwestie van kiezen en combineren.

Teppan Yaki nieuwe kooktrend

Teppan Yaki betekent letterlijk ‘grillen op de bakplaat’ en is in Japan de oudste kooktechniek.    Door de groeiende populariteit van Japanse restaurants kent de grillmethode ook in Nederland steeds meer liefhebbers. Japans koken is lekker en gezond. Het is dé trend in modern koken.           

Met de ATAG grillplaat kan men gerechten, met een beetje olie of boter, direct op de verwarmde bakplaat bereiden. De Teppan Yaki grillplaat heeft twee separaat instelbare temperatuurzones, zodat men snel kan aanbraden en tegelijkertijd langzaam kan smoren. Door een uitneembaar opvangbakje voor grillresten is de bakplaat eenvoudig te reinigen.

Krachtige wokbrander

Wokken of roerbakken is waarschijnlijk de meest gebruikte kooktechniek ter wereld. Door de snelle verhitting blijven zoveel mogelijk voedingswaarden behouden. Daarnaast is het een gezonde manier van koken door het minimale gebruik van olie. Topkoks, maar ook culinaire hobbyisten, koken bij voorkeur op gas. Door de grote brandercapaciteit én regelbaarheid zijn gasbranders de beste wokbranders. ATAG is al zestig jaar dé specialist in gasbranders en levert de krachtigste wokbrander. Deze brander is in te stellen van 0,2 kW om te sudderen tot maar liefst 5,7 kW om op hoog vermogen te wokken.


Kijk voor meer informatie op: www.atag.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist