Atag keukenapparatuur

XXL gemak, duurzaamheid en rui

Tijdens de Woonbeurs Amsterdam 2011 presenteren ATAG en SieMatic samen de laatste trends op het gebied van keukendesign en kookapparatuur. SieMatic presenteert een wereldprimeur met haar nieuwste 'Old Cottage' design in de kleur Stratus mat. De innovatieve keuken zal worden aangekleed met ATAG kookapparaten die de laatste woontrends weerspiegelen, zoals een XXL vaatwasser, een dubbeloven en een design gaskookplaat met digitale timers.XXL Trend

De ontwerpers van ATAG hebben zich bij het ontwerpen laten inspireren door de lifestyle- en woontrends authenticiteit, duurzaamheid en multitasking. Dat vraagt om innovaties die zorgen voor XXL gemak, meer ruimte en maximaal comfort. Ook omdat de keuken steeds meer ruimte en een centralere rol krijgt in het huishouden anno nu. De inbouwapparatuur is gebruiksvriendelijker, groter of uitgebreider van formaat en biedt steeds meer functionaliteiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist