Atag keukenapparatuur

vier GIO Erkenningen 2010

ATAG is voor vier keukenapparaten bekroond met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO), Nederlands enige keurmerk voor designvakmanschap. De uitreiking zal op vrijdag 22 oktober plaatsvinden bij de start van de Dutch Design Week. De Nederlandse producent van keukenapparatuur heeft een GIO Erkenning ontvangen voor de gaskookplaat HG9711CA met Easy Flame Control bediening, de inductiekookplaat HI7271S met Iris Slide Control® bediening, de combi-stoomoven SQ4392T in Grafiet-zwart en de dubbeloven DX6211L.De Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp bestaan al 25 jaar en vinden met ingang van dit jaar plaats in Eindhoven. De fameuze Dutch Design Week vormt het podium van de uitreiking en tentoonstelling. Van 23 t/m 31 oktober 2010 staan ook de producten van ATAG tentoongesteld.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
De GIO Erkenning is een onafhankelijke prijs en wordt ondersteund door een groot aantal beroeps- en brancheorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen en intermediairs. Producten die de commerciële kracht van design laten zien, komen in aanmerking voor de erkenning. Naast de esthetiek worden de producten beoordeeld op functionaliteit, ergonomie, originaliteit en materiaalkeuze.

(gas)kookplaten en intuïtief design
Als kookspecialist speelt ATAG een voortrekkersrol op het gebied van (gas)kookplaten en intuïtief design. De ATAG gaskookplaat HG9711CA heeft een elektronische beveiliging. De ruime design kookplaat (90 cm) is voorzien van snelle en zuinige A+ gasbranders, waaronder een zeer krachtige wokbrander. De gaskookplaat is leverbaar in stijlvol RVS en Grafiet-zwart. De inductiekookplaat HI7271S met Iris Slide Control® bediening behoort tot de exclusieve MAGNA designlijn van ATAG. De intuïtieve, gebruiksvriendelijke bediening is uniek.

Multifunctionele ovens
ATAG heeft ook een breed assortiment (combi)magnetrons en ovens. Met de bekroonde combi-stoomoven SQ4392T kunnen kookliefhebbers stomen, bakken, braden en grillen. De uitvoering in Grafiet-zwart is een fraai alternatief voor RVS inbouwapparatuur. De multifunctionele dubbeloven DX6211L is voorzien van een culisensor, 23 ovenfuncties en 42 automatische programma's. Met een verdeelplaat kan de oven, met neerklapbare grill en hetelucht ventilator, in twee volwaardige ovens verdeeld worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist