Atag keukenapparatuur

Hobbykok van het jaar


Op 3, 4 en 5 oktober 2008 kunnen kookliefhebbers in Almere  genieten van het culinaire buitenevenement de Smaakparade. Drie dagen lang staat  Stadslandgoed de Kemphaan in het teken van de goede en eerlijke smaak. En wordt voor de vijfde keer de wedstrijd ‘Hobbykok van het Jaar’ georganiseerd. Bovendien maken nationale en internationale topkoks in het ‘Theater van de Smaak’ hun opwachting. ATAG verzorgt samen met Keukenhome alle benodigde keukenopstellingen met apparatuur in RVS en Grafiet-zwart. Keukenapparatuur die garant staat voor topprestaties.

 

De Smaakparade richt zich op een publiek met een passie voor eten en drinken. Tijdens het evenement kunnen fijnproevers en hobbykoks kennismaken met de mooiste, ambachtelijke producten. Naast de culinaire markt staan er op het unieke, mooie landgoed allerlei kookdemonstraties, workshops, proeverijen en lezingen op het programma.

 

Vanuit de media is er veel belangstelling voor de Smaakparade en de wedstrijd. Als sponsor is  ATAG uiteraard al opgenomen in het culinair magazine Smaakwereld en op de website van Smaak en de Smaakparade. In samenwerking

met Keukenhome organiseert ATAG ook een aantrekkelijke consumentenactie met een paginagrote advertentie in De Telegraaf van zondag 28 september. 

Hobbykok van het Jaar 2008

De wedstrijd ‘Hobbykok van het Jaar’ wordt georganiseerd door het culinair platform Smaak in nauwe samenwerking met ‘Eten & Genieten’ van dagblad De Telegraaf. Het is de enige echte landelijke wedstrijd waarin amateurs door de beste chefs worden beoordeeld. Erik van Loo, Patron Cuisinier van Restaurant Parkheuvel, is dit jaar erejurylid. Tijdens de Smaakparade zullen op zondag drie finalisten strijden om de prestigieuze titel. De winnaar zal in 2009 als expert het merk ATAG gaan promoten. Het thema van de wedstrijd is ‘Koken op Smaak’.

Specialist in koken op gas

Culinair platform Smaak: “Wij hebben heel bewust voor ATAG gekozen. Het is een eerlijk, betrouwbaar en echt merk dat past bij een pure kwaliteitsbeleving van smaak. Daarnaast is ATAG met recht een kookmerk voor iedereen met een passie voor koken. De expertise op het gebied van koken op gas geldt ook voor de overige apparatuur. Daarom werken wij bij de ‘Hobbykok van het Jaar’ verkiezingen met ATAG samen. De koks koken het liefst op gas en kunnen zich helemaal overgeven aan hun kookkunsten, omdat ze kunnen vertrouwen op de apparatuur van ATAG.”


Kijk voor meer informatie op: www.atag.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist