Atag Keukenapparatuur

Toine Smulders wereldkampioen


SVH Meesterkok en ‘Chef of the World’ Toine Smulders (45) wordt de komende twee jaar culinair adviseur en ambassadeur van ATAG. Het toonaangevende, Nederlandse merk is specialist in (inbouw)keukenapparatuur. De topkok is eigenaar van restaurant Villa Copera in Tolkamer.

Woonbeurs Amsterdam

Toine Smulders gaat als expert voor ATAG de kookbeleving versterken bij consumenten met een passie voor lekker eten. Als eerste activiteit zal de chef-kok tijdens de Woonbeurs Amsterdam in de ATAG stand kookdemonstraties geven. Hij laat dan zijn technieken en bereidingen van het wereldkampioenschap zien. Daarnaast gaat de kok een rol spelen bij productpresentaties aan keukenvakzaken, kookworkshops, de ontwikkeling van nieuwe keukenapparatuur en het uitbrengen van kookboeken.

Perfecte match

Peter Holtslag, Business Manager van ATAG: “ATAG voelt zich op veel gebieden verbonden met de uitzonderlijke chef-kok. Naast de culinaire verwantschap heeft zowel ATAG als Toine Smulders topprestaties, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. De expertise van ATAG op het gebied van kooktechnieken heeft geleid tot deze bijzondere samenwerking. Daarnaast zijn zowel ATAG als Villa Copera in Gelderland gevestigd.”

Wedstrijdkok Toine Smulders

Toine Smulders opende op 1 maart 2007 de deuren van zijn restaurant Villa Copera. Het restaurant, aan de Rijn in Tolkamer, heeft een hoge notering in restaurantgids Lekker. Villa Copera wordt gedreven door de seizoenen. Er wordt zonder menukaart gekookt. Toine Smulders heeft vele nationale en internationale kookwedstrijden op zijn naam staan. Zo werd hij vorig jaar verkozen tot beste chef-kok van Europa. En op 15 mei 2008 behaalde hij in Dubai de wereldtitel. Voor meer informatie: www.copera.nl.   

ATAG 60 jaar

ATAG is een Nederlandse aanbieder van keukenapparatuur en richt zich op het topsegment waar beleving, kookgenot, design, innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Met een zeer complete lijn keukenapparatuur die zich onderscheid door topkwaliteit, optimaal gebruiksgemak en Nederlands ontwerp. En met een breed scala aan kookplaten is ATAG dé specialist in koken op gas. ATAG viert dit jaar het 60-jarig jubileum.


Kijk voor meer informatie op: www.atag.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist