Atag gaskookplaten

New Matrix

Zuiniger, sneller, efficiënter en veiliger. Hoewel meestal de kwalificaties voor hybride auto's, worden deze termen nu geïntroduceerd door ATAG onder de naam Matrix. Dus met nog meer pit. Want ATAG, bekend van innovatieve keukenapparatuur is eerst en vooral specialist in gasbranders. En die zijn nu totaal vernieuwd. Wel nog steeds voorzien van de A+ branders. De gaskookplaten zijn tevens bekroond met het kwaliteitskeurmerk Kookkeur. Juist door bovengenoemde eigenschappen, zuiniger, sneller, efficiënter en veiliger.Gaskookplaten met beveiliging. ATAG zet de norm. Was met de thermische beveiliging enkel geen vuur zonder gas een logische gedachte, ATAG keert de zaken om en zegt vanaf nu ook: geen gas zonder vuur. Simpele uitleg, wanneer de vlam dooft dan wordt deze automatisch opnieuw ontstoken door Easy Flame Control. Lukt het opnieuw ontsteken niet, bijvoorbeeld door tocht of overkoken, dan wordt de gastoevoer gestopt.

Extra handig en veilig zijn verder de centrale aan-/uitknop waarmee alle pitten in een keer worden uitgezet, de kookduurbegrenzer die voorkomt dat het gas aan blijft tijdens vakanties en het kinderslot dat voorkomt dat kleintjes het gas onbedoeld aansteken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist