Atag Combi-stoomoven

Primeur qulimax


ATAG presenteert op de Woonbeurs Amsterdam de QuliMax, een multifunctionele combi-stoomoven. In de ATAG stand zal Toine Smulders, Meesterkok en ‘Chef of the World’, kookdemonstraties geven. Bezoekers worden verrast met kook- en keukendesign en kunnen spelenderwijs op een grote, interactieve wand zelf hun droomkeuken samenstellen.

ATAG maakt er pas een keuken van

Als kookspecialist ontbreekt ATAG natuurlijk niet op de Woonbeurs. Vorig jaar won ATAG met een spectaculaire stand de eerste prijs voor beste productpresentatie. Ook dit jaar zal ATAG zich weer verrassend presenteren met een breed en innovatief assortiment inbouwapparatuur. Het thema is ‘ATAG maakt er pas een keuken van’. De ATAG stand bevindt zich in de Home hal (hal 11, standnummer 11.034).

Nieuwe combi-stoomoven

De QuliMax van ATAG is een ruime en veelzijdige combi-stoomoven met magnetron. De oven combineert geavanceerde techniek met Nederlands design. Stomen, bakken, braden en grillen; de QuliMax is de eerste echte allrounder. De QuliMax van ATAG is uitermate geschikt om te combineren met de CaféMax (een sublieme inbouwkoffiemachine met volautomatische cappuccinofunctie) en de CombiMax (een superkrachtige combitron). De inbouwapparaten uit deze lijn zijn verkrijgbaar in zowel RVS als Grafiet.

Zelf droomkeuken samenstellen

ATAG gaat consumenten adviseren en inspireren. In de ATAG stand kunnen bezoekers hun favoriete combinatie van apparatuur samenstellen. Op groot formaat kan men naar wens schuiven met apparatuur, net zolang tot de keuken van hun dromen is ontstaan. En in het kookeiland, voorzien van modulaire puzzelo’s, demonstreert topkok Toine Smulders zijn kookkunsten. Uiteraard zal ook de exclusieve en tijdloze MAGNA designlijn te zien zijn.    


Kijk voor meer informatie op: www.atag.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist