Atag afzuigkappen

Air Logic HR

Een afzuigkap kan de sfeer in de keuken maken of breken. Op de plek waar we koken, eten en leven is krachtiger, stiller en mooier het devies als het om afzuigkappen gaat. De ATAG Air Logic HR serie is het antwoord op al deze eisen. Het unieke verlopende gatenpatroon in de filters zorgt ervoor dat de afzuigkap bij een laag motorvermogen al bijzonder effectief is. En dankzij de speciaal geplaatste filters worden ´wolkzones´ gevormd die geurtjes en dampen geruisloos laten verdwijnen. De ATAG Air Logic HR serie in RVS en Grafiet is gemaakt voor en door kookspecialisten.Geruisloos
Het ontwerp van de Air Logic HR filters is bepalend voor een gelijkmatige en effectieve afzuiging. Dichtbij de motor - waar de meeste lucht wordt afgezogen - zijn de gaten in de filters klein. Naarmate de afstand tot de motor groter wordt, zijn de gaten groter. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige afzuigkracht over het totale filteroppervlak. Dus ook bij een laag motorvermogen werkt de Air Logic HR afzuigkap zeer effectief. De afzuigkap werkt hierdoor stiller, verbruikt minder energie en ontrekt minder warme lucht uit de woning.

Geurloos
De Air Logic HR filters liggen verdiept en zijn bij enkele eilandafzuigkappen zo geplaatst dat er zogenaamde 'wolkzones' ontstaan. Deze zones vangen kookdampen en geurtjes effectief op zodat deze niet eens de kans krijgen om te ontsnappen voordat ze worden afgezogen.

Vaatwasservriendelijk
De Air Logic HR filters zijn vervaardigd uit solide RVS en voorzien van een hoogwaardig filtermateriaal dat geschikt is voor reiniging in de vaatwasser. De filters zijn dankzij het handige kliksysteem heel eenvoudig te verwijderen.

Smaakvol design
De ATAG Air Logic HR serie is het bewijs dat functionaliteit en design harmonieus samen kunnen gaan in iedere keuken. De slimme functies, doordachte ontwerpen en hoge afwerkingsgraad geven de keuken een stijlvolle sfeer. Enkele modellen maken deel uit van de MAGNA RVS designlijn die zich onderscheidt door strakke lijnen en het gebruik van hoogwaardig materiaal in solide RVS.

Eenvoud siert
Eenvoud siert de keuken; alle modellen zijn voorzien van een overzichtelijk bedieningsdisplay met touch-control of elektronische tiptoetsbediening. De afzuigkappen hebben 3 standen en een 'intensief stand' voor maximale capaciteit. Handig bij het bakken en braden op hoog vermogen. Een LED-indicator geeft aan wanneer het vetfilter of koolstoffilter vervangen of gereinigd moet worden.

Dimbare verlichting
De nieuwe Air Logic HR afzuigkappen zijn standaard voorzien van halogeen verlichting voor een optimaal zicht. De verlichting is dimbaar, van helder werklicht tot sfeerlicht. Dankzij een kliksysteem zijn de lampen eenvoudig te vervangen. Enkele modellen zijn voorzien van dimbare LED-verlichting. Dit is niet alleen energiezuiniger, maar LED-verlichting gaat langer mee, heeft een mooie kleur en zorgt voor een goede lichtspreiding.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist