Arte keukenbladen

ArteKeramiek

Arte, maatwerkspecialist van keukenbladen, sanitair en projecten heeft een nieuw materiaal toegevoegd aan haar assortiment: ArteKeramiek. De hardgebakken, duurzame keramische bladen vormen een uitstekende toevoeging op de andere producten. Keramiek is een uitstekend materiaal voor werkbladen. Zijn hardheid
maakt het blad kras-, vlek-, hitte- en zuurbestendig. Door het gesloten oppervlak is het materiaal waterdicht. Hierdoor hebben sappen of andere keuken gerelateerde voedselresten geen kans om in het blad te trekken. Een hygiënisch blad dat met een eenvoudig sopje schoon te houden is.

Natuurlijk
Keramiek bestaat volledig uit natuurlijke materialen. Met als gevolg dat het keramische aanrechtblad compleet recyclebaar is. Een keukenblad gemaakt van ArteKeramiek is dus niet alleen mooi, het is ook goed voor de natuur. Het keramische blad is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. De kleuren variëren van strakke, egale tinten tot modern, industrieel roestachtige kleuren. Ze zijn standaard leverbaar in 12 sfeervolle kleuren: Barro, Nero, Basalt Beige, Basalt Black, Basalt Grey, Belgian Blue, Cement, Nieve, Phedra, Arctic White, Iron Copper en Iron Grey. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De bladen worden geleverd in 7 mm inclusief verlijmde verstekrand aan de voorzijde of 12 mm massief.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist