Aga keukenartikelen

Slimme Buffet pannen


De zomer is weer in het land, en door de keukenramen schijnt de zon. Tijd om de keuken, het hart van het huis, op te fleuren! De AGA Cookshop Collection bevat heel veel hoogwaardige producten waarmee u niet alleen praktisch werkt, maar die ook licht en sfeer brengen in de keuken.

 

 

Slimme Buffet pannen

De superieure pannen in de AGA Cookshop Collection zijn speciaal ontwikkeld voor het koken met een traditioneel AGA fornuis. Zij zijn echter ook geschikt voor alle andere kooktechnieken, zelfs inductie.

De nieuwe Buffet pannen zijn niet alleen fraai van vormgeving, maar ook buitengewoon slim in het gebruik. Ze zijn aan de buitenkant voorzien van een siliconenlaag die bestand is tegen temperaturen tot 400°C. Hun dikke aluminium bodem geleidt uitzonderlijk goed, waardoor het gehele kookoppervlak uiterst gelijkmatig wordt verwarmd.

 

Uniek is het feit dat de deksels van de Buffet pannen zelf óók bruikbaar zijn als pan. U hebt dus als het ware twee voor de prijs van één!

Dankzij de platte vormgeving kunnen pannen en deksels goed op elkaar worden gestapeld, zonder wiebelen. Dat scheelt kast- en ovenruimte! Buffet pannen zijn vanaf dit voorjaar verkrijgbaar met een diameter van 28 cm, in de kleuren zwart en wit. AGA garandeert de kwaliteit voor maar liefst 25 jaar. Verkoopadviesprijs €132,-

Kijk voor meer informatie op: www.aga.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist