Aga fornuizen

Nu slechts 90 cm breed

Het gaat goed met AGA. De laatste tijd introduceert de Rolls-Royce onder de fornuizen, het een na het andere nieuwe fornuis. Het nieuwste model, de Masterchef XL 90, is slechts 90 centimeter breed en daardoor gemakkelijk in iedere keuken te plaatsen. Het fornuis heeft alle eigenschappen die je van een AGA kunt verwachten en leverbaar in vijf eigentijdse kleuren: cream, pewter, pearl ashes, gloss black en cranberry.Technisch hoogstandje
Het nieuwste fornuis van AGA is werkelijk State Of The Art. Afhankelijk van een gas- of inductiefornuis heeft het vijf gaspitten of kookzones. Daarnaast heeft het een multifunctionele oven, een heteluchtoven en een aparte grill. De multifunctionele oven heeft een inhoud van 73 liter en de heteluchtoven heeft een inhoud van 67 liter waar bijvoorbeeld vier kippen tegelijk in kunnen.

Naast bakken en braden kan men de ovens gebruiken voor het ontdooien van voedsel en tal van ovenactiviteiten. De multifunctionele oven heeft een ‘rapid response’ functie, waardoor de oven 30% sneller voorverwarmd, en een ontdooi functie. De ovens reageren snel. Zo snel dat de ovens in mum van tijd: ‘ready to use’ zijn. Dit fornuis kan geleverd worden voor mensen die op gas of inductie willen koken. Een reuze flexibele AGA.

Vetvrij grillen
Nederland raakt steeds meer in de ban van het grillen. Logisch, het is een vetvrije manier om vlees en groenten te garen. In principe hoef je (bijna) geen olie toe te voegen. De AGA Masterchef XL 90 heeft een aparte grill die uiterst gebruiksvriendelijk is. De gebruiker kan heel gemakkelijk de grill er uit trekken. Telescooparmen zorgen ervoor dat het gegrilde vlees of groente gemakkelijk is te bereiken.

Schoonmaken is gemakkelijk
Doordat de Masterchef XL is behandeld met een speciaal materiaal, kan vet zich minder kan hechten aan de binnenzijde van de ovens. Hierdoor is het fornuis gemakkelijker schoon te maken dan een doorsnee fornuis. Vetvlekken en kookspetters behoren daarmee tot het verleden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist