Aga fornuizen

Niet voor niets bijzonder geliefd

 

Honderdduizenden AGA-bezitters kunnen vele redenen bedenken waarom een leven zonder AGA voor hun niet meer voor te stellen is. Hieronder vindt u slechts een aantal van deze redenen.1. EEN AGA KAN HET ECHT ALLEMAAL
Van snelle wokmaaltijden tot een exquise soufflé, de AGA excelleert in iedere kookstijl. AGA gebak is lichter, vlees malser, patat krokanter, hartige gerechten rijzen meer en pizza's hebben de perfecte knapperigheid. Met de AGA is alles mogelijk. Bovendien wordt elk gerecht in een AGA beter. Zelfs tijdens drukke dagen heb je met een AGA in een mum van tijd een maaltijd op tafel.

2. UW AGA WORDT ONDERDEEL VAN DE FAMILIE
Niemand kan een AGA weerstaan - zodra u de keuken binnenkomt wordt u getrokken door die bijzondere warmte. AGA bezitters vertellen vaak dat het fornuis onderdeel is van hun familie en dat een leven zonder hun AGA niet meer voor te stellen is. Er is geen ander huishoudelijk apparaat dat zo geliefd is.

3. EEN MODEL VOOR IEDERE LEVENSSTIJL
Of u nu kiest voor een 3-oven of 5-oven AGA, u gaat gegarandeerd van uw AGA houden. Hoe groot (of klein) uw keuken ook is, er is altijd een passende AGA voor u. U kunt zelfs kiezen voor een losstaande of ingebouwde module - een conventionele oven met een ingebouwde grill en kookplaat, verpakt in een gietijzeren behuizing. Deze kan worden toegevoegd aan de AGA of vrijstaand op een andere plek in de keuken staan.

4. BIG IS BEAUTIFUL MET DE GROTE OVENS VAN AGA
De AGA is befaamd om haar grote ovens. De braadoven is groot genoeg voor een kalkoen van 13 kilo - ideaal voor een gezellige zondagslunch met veel vrienden. En wel zo gemakkelijk tijdens de kerstdagen. Extra bijzonder is dat in deze grote ovens smaken niet met elkaar vermengen.

5. 70% WORDT GEMAAKT VAN GERECYCLED MATERIAAL
Elke AGA is bijna volledig te recyclen. Dit in tegenstelling tot de meeste andere fornuizen. Sinds het allereerste model 90 jaar geleden het licht zag, bestaat elke AGA voor 70% uit gerecycled materiaal. Versnellingsbakken, dakgoten, oude apparaten, deurscharnieren, putdeksels, straatlantaarns en nog veel meer kunnen allemaal gevonden worden in 's werelds beroemdste fornuis.

Bezoek voor de échte AGA-beleving een AGA-specialist en ontdek zelf het verschil dat onze producten in uw huis kunnen maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist