Aga fornuizen

total control

Aan de buitenkant ziet de AGA Total Control er exact uit als een klassiek AGA-fornuis.Maar achter de gietijzeren buitenkant zit een geavanceerd bedieningspaneel met touch-screeen verborgen. De nieuw ontwikkelde technologie zorgt er voor dat je het fornuis kunt gebruiken op die momenten dat het je uitkomt door het simpelweg aan te zetten. Uitzetten wordt dan ook bij de AGA Total Control een "normale" handeling. Alle drie de ovens en de twee kookplaten kunnen onafhankelijk van elkaar of tezamen worden gebruikt, afhankelijk van wat de kok op het menu heeft staan.

De Total Control blijft een AGA
De AGA Total Control kan dus tijdens koude winteravonden zeven dagen per week en 24 uur per dag aan staan voor die aangename AGA warme keuken. Maar tijdens een zwoele zomeravond in juli wilt u misschien alleen maar één kookplaat gebruiken om een licht diner te bereiden.

De snelle opwarmtijden dragen er aan bij, dat het fornuis heel makkelijk is in gebruik. De kookplaten bijvoorbeeld hebben maar 8 tot 12 minuten nodig om op de juiste temperatuur te komen. Bij de ovens neemt dit 30 tot 50 minuten in beslag. Stel je maar eens voor dat je thuis komt na een dag werken, in een knusse, lekker warme keuken in de wetenschap dat er, terwijl je de hele dag op kantoor zat, geen energie voor verwarming is verbruikt. Denk daarna aan het heerlijkste eten, waarvan je straks gaat genieten, bereid met de unieke stralingswarmte van het AGA-fornuis. En stel je dan ook nog voor dat je het AGA fornuis pas 45 minuten geleden hebt ingeschakeld. Dat moet een bijzondere beleving zijn.

AGA is, na jaren van onderzoek en ontwikkelen, met de Total Control met een nieuwe generatie AGA-fornuizen van start gegaan. Dankzij de innovatieve bediening- en gebruiksmogelijkheden past het fornuis naadloos in het leven van de 21e eeuw. De AGA Total Control is verkrijgbaar in 11 prachtige kleuren.

De AGA Total Control zal een nieuwe generatie mensen aanspreken. Daarbij doelen we op die mensen die de life-style van AGA koken omarmen, maar de hele dag werken. Een AGA-keuken bezit je niet alleen om het design, maar zeker ook om het heerlijke eten, met de fijne bijzondere smaken dat je er eenvoudig op kunt bereiden. Daar staat het AGA fornuis om bekend. AGA start, na jaren van onderzoek en ontwikkelen, met de Total Control de volgende generatie AGA-fornuizen.

Sinds de uitvinding bijna een eeuw geleden, is het AGA-fornuis een echt icoon geworden. Over de hele wereld zijn er inmiddels miljoenen liefhebbers van het fornuis. We zijn er trots op dat onder de gebruikers van de AGA fornuizen veel bekende en beroemde personen zitten uit de wereld van muziek, politiek en sport. De AGA is meer dan een fornuis. Het is een manier van leven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist