Aga fornuizen

La Cornue ‘Domaines Culinaires’

Het Franse topmerk La Cornue is voor de betere chef-koks en cuisiniers sinds jaar en dag een begrip. Overal ter wereld staan de onverwoestbare La Cornue fornuizen en kooktoestellen letterlijk centraal bij gastronomische meesterwerken. Ze zijn stuk voor stuk met zorg ontworpen en worden ook nu nog met de hand gemaakt volgens de beste ambachtelijke traditie. Aan de keuze voor materiaal en de luxe van elk ontwerp ziet, voelt en proeft u direct de rijke culinaire historie. Of het nu gaat om de klassieke Chateau collectie, de modernere Cornuchef lijn of een van de sierlijke CornuFé fornuizen. La Cornue biedt daarmee keuze uit een compleet gamma dat voldoet aan de hoogste eisen. Zowel voor de klassieke keuken als de meest moderne keukens. In Nederland is het complete La Cornue productgamma leverbaar via AGA Cooking Gallery.De tijd dat de keuken een van de rest van het huis afgescheiden plek was waar achter gesloten deuren de maaltijd werd bereid, is definitief voorbij. De keuken anno 2010 is het sociale spilpunt van het moderne leven. Een belangrijke plek waar we, naast het bereiden van voedsel, bij elkaar komen. Sfeervol en informeel.

De keuken is de plaats waar de dingen van de dag ter tafel komen. Waar we gezellig even bijpraten met familie of vrienden onder het genot van een glaasje wijn. De keuken is het hart van het huis waar met de juiste ingrediënten men komt tot de meest voortreffelijk gerechten. Een kijkje in de keuken wordt ongeëvenaard met La Cornue, het Franse fornuizenmerk dat enorme populariteit geniet onder chef-koks en cuisiniers. La Cornue kent geen grenzen, met nu naast de befaamde fornuizen en flamberge ook de ‘Domaines Culinaires', complete houten maatkeukens, aangevuld met oogstrelende design (wijn)koelers. Dit alles geïnspireerd op de Franse levenskunst, met oog voor detail en een perfecte balans tussen mooi, functioneel en ergonomisch.

Sinds meer dan honderd jaar wijdt La Cornue zich aan één van de belangrijkste menselijke genoegens: de kookkunst. Dankzij de superbe prestaties van de fornuizen heeft La Cornue een ongekende reputatie in kwaliteit en duurzaamheid opgebouwd. Koken met de Franse slag staat hier voor de trefzekerheid van topkwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist