Aga fornuizen

Pearl Ashes

Decennialang zijn de fornuizen van AGA wereldwijd vermaard vanwege hun unieke prestaties; dankzij de warme kern en de geleidelijke warmteafgifte, die optimale sappigheid, smaak en structuur van voedsel garandeert. Ook
moderne en milieubewuste mogelijkheid om de warmtestand van de fornuizen te programmeren - paraat voor de piekmomenten en een lager vermogen in de ruststand - is al op brede schaal doorgedrongen.

Maar AGA blijft innoveren. Nu is er opnieuw ‘hot news', te weten een oogstrelende nieuwe kleurstelling: Pearl Ashes. Op z'n Hollands het beste te omschrijven als: zilverparelmoer. Pearl Ashes verleent een bijzondere glans aan het toch al uitgebreide AGA-kleurenpalet. De introductie van deze nieuwe kleurschakering zorgt voor een vleugje briljante chic. Pearl Ashes zal pronken als een juweel in menige keuken. Deze ‘coole' kleur is verkrijgbaar in de complete fornuizenlijn, inclusief de AGA S-serie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist