AGA fornuizen

Six-Four voor een leven lang kookplezier

De traditionele fornuizen AGA zijn wereldberoemd. Naast de klassieke modellen die gebruik maken van warmteopslag zijn er AGA's waarmee op conventionele wijze kan worden gekookt. De AGA Six-Four combineert geavanceerde kooktechnieken met de klassieke AGA-vormgeving. Dit markante fornuis is verkrijgbaar in 13 schitterende kleuren.
Tijdloze vormgevingDe Six-Four heeft de tijdloze, robuuste uitstraling die alle AGA's kenmerkt. Het één meter brede, gietijzeren ontwerp heeft een prachtige retro-vormgeving die past in moderne én in klassieke keukens. De oerdegelijke, duurzame AGA-kwaliteit maakt de Six-Four een fornuis voor het leven. Een authentieke Six-Four is in de keuken het warme middelpunt van gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Onmiskenbare AGA-kleuren
Het unieke fornuis is verkrijgbaar in klassiek zwart. Maar de Six-Four wint nóg meer aan uitstraling wanneer gekozen wordt voor kleur. Er is een eigenzinnig palet van 13 onmiskenbare AGA-kleuren beschikbaar. Hiermee kan naar wens perfect worden aangesloten op de omgeving, of juist een spectaculair kleuraccent worden gekozen. De kleur wordt in 3 lagen glasemail aangebracht en vervolgens op 800 ºC gebakken, voor een diep glanzende afwerking die een leven lang blijft.

Voortreffelijke kookresultaten
De Six-Four is in elke kleur een fantastische blikvanger. Het is echter ook een superieur fornuis met voortreffelijke kookresultaten. De gas-uitvoering heeft zes hoogwaardige branders, waaronder een krachtige wokbrander van 4,5 kW en een unieke regelbare brander van 5 kW. De branders zijn uitgerust met elektronische vonkontsteking en vlambeveiliging FFD, waardoor de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam onverwachts uitgaat. Voor wie de voorkeur geeft aan elektrisch koken is er de AGA Six-Four met keramische kookplaat.

Veelzijdig met vier ovens
De AGA Six-Four biedt een ongekende veelzijdigheid als het gaat om bakken, braden en sudderen. Achter de prachtig vormgegeven gietijzeren deuren bevinden zich maar liefst vier elektrische ovens. Kookliefhebbers hebben de beschikking over een conventionele oven, een volledig programmeerbare heteluchtoven, een sudderoven en een aparte, hoogst moderne keramische grill. Uiteraard hebben deze zelfreinigende wanden en worden ovenroosters, geëmailleerde bakplaat, braadslede en grillplaat met rooster meegeleverd. De AGA Six-Four is hiermee het meest complete fornuis in de markt.

Over AGA
Het Britse merk AGA, marktleider in gietijzeren fornuizen, heeft al meer dan 70 jaar een grote reputatie. Traditionele AGA's hebben hun weg gevonden naar ruim 300.000 huishoudens in meer dan twintig landen. Naast de beroemde traditionele fornuizen die gebruik maken van convectie¬warmte produceert het bedrijf ook moderne conventionele fornuizen, koelkasten, wijnkoelkasten en kookgerei. AGA-producten zijn herkenbaar aan hun uitzonderlijk hoge kwaliteit, robuuste vormgeving en markante kleuren.
AGA-fornuizen vormen een warm, sfeervol middelpunt in huis, waar met vrienden en familie wordt genoten van met liefde bereide maaltijden. AGA-kopers doen een bewuste investering in een iconisch, authentiek product dat decennialang meegaat. Zij kopen daarmee niet alleen een fornuis maar ook een manier van leven.
AGA wordt geroemd om haar grote toewijding aan kwaliteit, vormgeving, betrouwbaarheid en prestaties. Gietijzeren AGA's worden voor 70% vervaardigd uit gerecyclede materialen. Bovendien zijn zij tegenwoordig volledig programmeerbaar, zodat op energie en kosten kan worden bespaard.
AGA is trots op haar roemrijke historie maar heeft haar blik ook op de toekomst gericht. Het merk streeft continu naar vernieuwing en verbetering van de hoogwaardige producten. Geschiedenis, vakmanschap, innovatie en design zijn kernwaarden die van AGA een international succesverhaal maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist