Aga fornuizen

Masterchef Deluxe

Kookliefhebbers kiezen steeds vaker voor de Aga Masterchef Deluxe. En dat is geen wonder, want het krachtige fornuis combineert de klassieke, robuuste Aga-vormgeving met geavanceerde kooktechnieken van vandaag. Dit ‘instapmodel' maakt de topkwaliteit van Aga voor velen bereikbaar.Schitterende vormgeving
Een Aga-fornuis is een culinair stijlicoon met een geschiedenis die meer dan driehonderd jaar teruggaat. En Aga blijft zich continu vernieuwen. Dat bewijst de zeer succesvolle Masterchef Deluxe. De vormgeving volgt die van de traditionele gietijzeren Aga's. Het fornuis is verkrijgbaar in de klassieke tinten zwart en crème. Met een breedte van één meter past het perfect in moderne inbouwkeukens. Het vrijstaande fornuis is zowel in klassieke als in designkeukens een echte blikvanger. Omdat het fornuis op wieltjes staat kan het eenvoudig worden verplaatst voor gemakkelijk schoonhouden.

Veelzijdig fornuis
De Aga Masterchef Deluxe wordt naar keuze uitgerust met vijf gaspitten of vijf keramische kookzones. De gasuitvoering heeft een dubbele roerbakbrander met een vermogen van maar liefst 3,5 Kw. Er wordt een bakplaat meegeleverd die op deze brander kan worden gebruikt.
Daarbij heeft de Masterchef Deluxe maar liefst vier ovens: twee elektrische heteluchtovens met een inhoud van maar liefst 49 liter, een sudderoven met een inhoud van 31 liter en een snelwerkende keramische grill oven, eveneens met een inhoud van 31 liter. Met de elektronische kookklok zijn de oventijden uiterst nauwkeurig in te stellen. Praktisch detail: de gietaluminium ovendeuren openen zijwaarts, zodat grotere schotels gemakkelijk uitgenomen kunnen worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist