AGA fornuizen

Ook moderne keukens houden er van

 

Bij range cookers als AGA denk je al snel aan een traditionele, landelijke keuken in een Engels landhuis. Met zijn tijdloos, rondhoekig en uniek design biedt AGA een aangename warmte in huis. Een prachtig fornuis vol gietijzeren charisma.

Urban living is hot en daarmee vormt de keuken bij menig gezin een centrale plek in huis. Gezellig rond het fornuis hangen terwijl ondertussen de lekkerste gerechten worden bereid. Zowel traditie als moderniteit vinden elkaar in de AGA fornuizen. De AGA Total Control verbindt hedendaags design met sensationele kookervaring. Geschikt voor stadsappartementen én grote landhuizen.

AGA Total Control 5-oven
- met twee kookplaten; een snelkookplaat en een sudderplaat
- ook verkrijgbaar met inductie (nieuw)
- heeft drie gietijzeren ovens met stralingswarmte
- verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren
- Tevens verkrijgbaar in een 3-oven

Over AGA
Achter een AGA gaat een prijswinnende innovatie schuil, evenals een trots erfgoed dat teruggaat tot 1922. In dat jaar ontwikkelde de Zweedse wetenschapper Gustaf Dalen het eerste gietijzeren AGA fornuis dat qua gebruiksgemak alle voorheen uitgevonden fornuizen ver achter zich liet. Inmiddels spelen de fornuizen van AGA al ruim zeventig jaar een centrale rol in zowel traditionele als hedendaagse keukens.

Kijk voor meer informatie op https://www.agaliving.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist