Aga fornuizen

Duck egg blue


Dit jaar viert AGA drie eeuwen ijzer gieten in haar historische gieterij in Coalbrookdale – die door de Verenigde Naties werd uitgeroepen tot werelderfgoedsite.

Het is 300 jaar geleden dat Abraham Darby op deze plaats in Shropshire voor het eerst ijzererts smolt met cokes, waarmee hij de toekomst van de technologie vorm gaf en de weg vrijmaakte voor de Industriële Revolutie. In het kader van de feestelijkheden ter gelegenheid van de 300ste verjaardag van Coalbrookdale – een mijlpaal in de Britse industriële geschiedenis – heeft AGA een beperkte editie gelanceerd van een AGA met 3 ovens in de kleur Duck Egg Blue.

Het nieuwe model bevat een exclusief met de hand geëmailleerd AGA-motief dat in de ovendeur linksboven is gegoten. Dit motief – dat tevens zal worden aangebracht op de zwarte en crème fornuizen uit dezelfde beperkte editie – onderscheidt de modellen uit deze beperkte editie en zal uitsluitend verkrijgbaar zijn in 2009.

Elke “300ste verjaardag” AGA cooker zal bovendien worden voorzien van een

speciaal geproduceerde datumplaat met exclusief serienummer en jubileumlogo. Duck Egg Blue maakte van 1956 tot 1972 deel uit van het AGA-assortiment, hoewel deze kleur toen Pale Blue werd genoemd. De nieuwe kleur zal verkrijgbaar zijn in het 3-ovens model en de aanbouwmodule.

AGA introduceert verder ook een beperkte editie van een aantal kookartikelen, als aanvulling op de AGA in Duck Egg Blue. De nieuwe kookartikelen zijn een onderzetter met het jubileumlogo van Coalbrookdale, de populaire ronde ovenschotel van 2,3 liter met deksel, een grillpan, een dienschaal en een pannenlap.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist