Afzuiglampen van Wave!

Functionaliteit en design gecombineerd

Een afzuigkap is onmisbaar voor een goede keukenventilatie. WKP gelooft dat een afzuigkap niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve bijdrage aan uw keuken levert. Doordat wij ons volledig in afzuigkappen hebben gespecialiseerd, leveren wij exact het model dat u voor ogen hebt. Dat kan een standaard product zijn, maar ook maatwerk. Uw vraag vormt onze uitdaging. Het resultaat ziet u terug in onze nieuwste collecties van onze merken, waarin we techniek en design volledig met elkaar laten integreren.Deze afzuiglampen hebben een geïntegreerd plasmafilter, waardoor alle geuren, vetten, bacteriën en pollen geëlimineerd worden n uw huis weer fris ruikt na het koken. Het plasmafilter kan 10 tot 12 jaar probleemloos blijven zitten en functioneren, zonder onderhoud.Vanaf heden zijn de afzuigkappen met leer te bekleden, waardoor de mogelijkheden nog onbegrensder zijn. 

OVER HET PLASMAFILTER
Het filter is speciaal ontwikkeld voor het zuiveren van kookluchten en kan eenvoudig op de motor van een Wave afzuigkap worden geplaatst. Bij inschakeling van de afzuigkap wordt de luchtstroom in beweging  ezet. De luchtstroom wordt in het plasmafi lter geblazen en deze wordt gedetecteerd door een sensor die het fi lter volledig automatisch in- of uitschakelt. Afhankelijk van de luchtstroom en hoeveelheid vuile lucht (rook, pollen, bacteriën, vocht, geuren, virussen, schimmels) wordt de hoeveelheid ionisatie plasma (O3) geïnjecteerd. Dit geïoniseerd plasma (O3) onttrekt de O2 moleculen aan de vuile lucht, waardoor vuile lucht wordt ontleed, waarbij slechts nog Co2 en waterdamp overblijft. Gelijktijdig wordt het glasvezel fi lter geactiveerd door het elektrostatisch fi lter, waardoor deze samenwerken en alle stofdeeltjes aantrekken en vervolgens elimineren (verbranden). De minimale rookdeeltjes die hierbij vrijkomen worden dan weer door geïoniseerd plasma (O3) ontleed en als laatste wordt alle lucht nog eens extra gefi lterd door een koolstoffilter. Het filter verbruikt slechts maximaal 15 Watt.

Kijk voor meer informatie op https://www.wavedesign.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist