AEG inductiekookplaat

MaxiSight

Veel mensen hebben de voordelen van koken met inductie inmiddels ontdekt. Naast de veiligheid en het efficiënte energieverbruik, kan de temperatuur tijdens het koken direct worden aangepast waardoor pannen gewoon op de kookplaat kunnen blijven staan. Mensen met een passie voor koken kunnen nu nog meer controle krijgen over het hele kookproces. AEG introduceert namelijk de AEG MaxiSense™ inductiekookplaat met de unieke interactieve MaxiSight™ TFT-kleurendisplay. Deze biedt een nauwkeurige en geavanceerde controle over de individuele kookzones en maakt het uiterlijk van het kookoppervlak bovendien een stuk fraaier.Om vis over de hele lengte precies goed te krijgen, een sappige biefstuk perfect dicht te schroeien zonder té gaar te laten worden of sauzen zonder problemen te kunnen laten inkoken, vereist niet alleen een op de seconde nauwkeurige timing van een vaardige chef, maar ook de nauwkeurige regeling van de temperatuur in de pan. MaxiSense™ beschikt over flexibele kookzones die zich automatisch aan de maat (tot en met een diameter van 210 mm) en vorm van de pan aanpassen, zodat de warmte overal in de pan gelijkmatig wordt verdeeld.

Interactieve bediening
AEG heeft de bediening zodanig vormgegeven dat er interactie mogelijk is. Het overzicht van alle kookfuncties is optimaal dankzij makkelijk te begrijpen grafische weergaves. De kookzones worden bijvoorbeeld weergegeven door omlijnde cirkels. Is een zone geactiveerd, dan wordt de cirkel groot en gekleurd. Als de zone uit is, dan is de cirkel klein en grijs. Als een zone uit is maar nog restwarmte heeft, dan is de cirkel gekleurd en wordt hij kleiner naargelang de warmte afneemt.

Energiebesparen waar mogelijk
De AEG MaxiSense™ inductiekookplaat heeft ook een CountUp-timer en een kookwekker. De energiebesparende Öko-timer gebruikt restwarmte om de kookplaat eerder uit te schakelen dan ingesteld – wanneer nog voldoende energie resteert om op het ingestelde niveau te koken gedurende de resterende kooktijd. Bovendien herkent de inductieplaat of er wel of geen pan op de kookzone is geplaatst en hoe groot hij is. Dit betekent dat er geen sprake is van verspilde warmte van een kookplaat die groter is dan de pan. Op het moment dat een pan wordt verwijderd, stopt het energieveld met werken en wordt er geen stroom meer verbruikt.

Past zelfs boven een lade dankzij AEG ProBox™
Bij veel inductiekookplaten is het niet mogelijk om er een lade onder te plaatsen.
AEG heeft echter de AEG ProBox™. Dat is een bodembescherming die de veiligheidsafstand en ventilatie van inductiekookplaten waarborgt. Hierdoor is het mogelijk om onder de AEG inductiekookplaten wel een lade te realiseren.

Introductie design inductiekookplaten
Naast de AEG MaxiSense™ inductiekookplaat introduceert AEG twee design inductiekookplaten. De 3D Sandwich heeft een dun frame die inbouw boven een lade of in zeer dunne aanrechtbladen mogelijk maakt. De 3D Full heeft dezelfde mogelijkheden maar heeft een iets robuuster frame.

AEG introduceert: de eerste app voor keukeninbouwapparatuur
AEG introduceert dit jaar meer dan 300 huishoudelijke apparaten onder de naam AEG Neue Kollektion. Omdat de keuze in keukeninbouwapparatuur zo uitgebreid is, ontwikkelde de Nederlandse AEG-organisatie een app voor de iPad. Hiermee verloopt de zoektocht naar de perfecte invulling van een keuken snel en efficiënt. AEG is de eerste producent van keukeninbouwapparatuur in Europa die een officiële app heeft. De app is alleen geschikt voor de iPad en is gratis te downloaden in de iTunes App Store.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist